De wereld van stickers

dinsdag 13 februari 2018

Zelf ben ik dol op stickers. Als klein kind krijg je natuurlijk stickers van de juffrouw als je goed je best gedaan hebt als beloning, maar eigenlijk kom je in je hele leven nog stickers tegen. Bijvoorbeeld in je interieur, stickers op de muren. Maar je kunt ook heel veel voorwerpen bestickeren: auto's, laptops, kliko's en zelfs kleding. Tegenwoordig kun je zelfs je eigen stickers ontwerpen en laten drukken. Stickers van een persoonlijke foto, bedrijfsnaam, een logo of andere afbeelding. Ik kwam in de wereld van stickers terecht.


Ik kwam al snel op diverse webshops terecht. Omdat ik in mijn hoofd al bezig ben met het inrichten van mijn kamer doe ik veel woon inspiratie op. Het is super leuk om online rond te snuffelen, op dit moment heb ik eigenlijk al de gehele ruimtes uitgedacht. Op dit moment heb ik ook al twee muurstickers in mijn slaapkamer, en vind dat er altijd super leuk en speciaal uitzien. Ik heb een quote en motiefje op de muren getoverd, destijds kocht ik die en heb daar jaren plezier van gehad. Ik zocht dus een nieuwe muursticker, maar wist niet perse waarnaar ik opzoek was. Al snel belandde ik op de webshop Stickerwinkel, waar je zelf stickers kan ontwerpen. Wat een uitkomst! In allerlei vormen, lengtes en maten.

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een manier om meer op te vallen of duidelijker te laten zien waar je voor staat? Zakelijke stickers ontwerp en creëer je snel. Stickers voor binnen/buiten, groot en klein. Op allerlei manieren dus! Denk bijvoorbeeld aan auto- en raambelettering of logo stickers. Maar ook binnen in het bedrijf kun je laten zien wie je bent met bijvoorbeeld een grote muursticker met een sprekende tekst die een link legt met de kernwaarden van het bedrijf.

De wereld van stickers heeft mij dus altijd erg geïnspireerd om lekker dingen te beplakken, een tijdje terug kwam ik zelfs verschillende bestickerde trams tegen, dan sta je toch altijd wel even gek te kijken. Zelf heb ik dus twee muurstickers en een bestickerde laptop in een gave, opvallende print. De kliko's staan er trouwens ook altijd super vrolijk bij! Ik ben er nog steeds niet helemaal uit, wat ik in mijn nieuwe kamer wil. Maar inspiratie heb ik zeker op gedaan. Nu ben ik eigenlijk wel mega benieuwd.. 
Wat besticker jij allemaal?

15 opmerkingen

 1. Stickers zijn inderdaad erg handig! Ik spaarde ze vroeger altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blogpost. Ik vind bepaalde shops echt geweldige raamstickers hebben! Onthoud je ze toch aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op dingen bestickeren! Ik heb een leuk marmeren tafeltje, door wat plakfolie. Ideaal om iets op te pimpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat dit een samenwerkingsartikel is, vind ik 'm onwijs leuk om te lezen. Mooie content Nienke!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik spaarde vroeger altijd allerlei stickervellen, kwam ze laatst nog tegen. Super grappig, ik kon ze niet eens meer van het vel af krijgen.. Oops.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag laatst een modelvliegtuigje staan in een weiland, je zag geen stukje van het toestel meer, zo beplakt was hij. Jammer als er iets mee aan de hand is of het vies word. Straks laat alles los. :/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het leuke aan stickers is dat je ze er soms zonder problemen af kan halen. Ik had laatst een muursticker verwijderd, en het behang bleef gewoon super mooi achter. Pffieuw denk ik dan altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me super leuk om eens meme-stickers te ontwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook een laptop sticker! Soms zijn stickers toch handiger als decoratie dan meteen een hele hoes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt me super leuk om cactus stickers te ontwerpen en dan daarmee een patroontje op de muur te maken. Ik heb op dit moment helemaal nog geen bestickerde dingen in mijn leven. Dankjewel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb op dit moment alleen maar vuilnisbakken met wat tulpen stickers erop. Lekker Hollands!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk artikel! Ik heb een Home is where the heart is muursticker.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, leuk dat iedereen wel iets bestickerd heeft. Ik plakte vroeger altijd mijn fruitstickers in een schriftje om bij te houden hoe gezond ik at. Kapot grappig natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!