The Body Shop Valentijnscollectie 2018

woensdag 31 januari 2018

Valentijnsdag staat voor de deur! Een betere manier om dit te vieren met heerlijke beauty producten van The Body Shop is er niet. Ik ontving een super leuk cadeau van 'mijn geheime aanbidder' met wat producten van de nieuwe collectie. Eén van mijn meest geliefde beautymerken bracht een Valentijnslijn uit: 'Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss' en wat leuke Lip Juicers in heerlijke smaken. Deze collectie ligt vanaf februari in de winkels. En aangezien dat morgen al is, laat ik de producten graag zien.

De lijn Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss bestaat uit een body cream, douchegel en Eau de toilette. Dit laatste product heb ik ter review ontvangen. Ik was reuze benieuwd naar de geur. De omschrijving Cherry Blossom Strawberry klonk me als muziek in de oren, maar ik wist niet meteen wat ik kon verwachten. Gelukkig is dit precies de geur die ik hoopte te ruiken, het is een geur die goed symbool staat voor Valentijnsdag. Het is een fijne, zoete Eau de Toilette die super bloemig en fris ruikt. Een hele vrouwelijke geur. Wel wat speels en meisjes achtig, dit is absoluut geen zware Lady Million achtige geur. Dit lijkt mij dé perfecte lente/zomer geur. Fris, zoet, aanwezig maar niet te heftig. Het is een prima prijs voor een fijne Eau de Toilette.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette
Onze meest verslavende, zoete Eau de Toilette bevat de geur van Japanse kersenbloesem en verfrissende, fruitige noten van aardbei, roze pioenroos en amber, zodat je je onweerstaanbaar fruitig en geurig voelt. Deze 100% veganistische geur is het perfecte cadeau voor een speciaal persoon. Het product zit in een retro parfumfles, stijlvol en elegant. Ik vind 'm heerlijk!

 • Zoete en fruitige eau de toilette
 • Gegraveerde glazen fles in retrostijl met facetten
 • Biologische Community Trade-suikerrietalcohol uit Brazilië
 • 100% veganistisch

The Body Shop Lip Juicers
Kies voor fruitig met deze 100% veganistische, hydraterende balsems. Met onweerstaanbare combinaties geïnspireerd op smoothies. Onze Lip Juicers met een mix van extracten van natuurlijke oorsprong zijn verkrijgbaar in vijf verrukkelijke geuren. Je breng ze gemakkelijk aan op je lippen voor een glad, zacht en kalmerend resultaat. Deze super schattige lippenbalsems zijn perfect om overal mee naartoe te nemen.

 • 100% veganistische balsems.
 • Moisturiser voor de lippen 
 • 5 kleuren om te verzamelen 
 • Community Trade-sheaboter, maroela-olie en biologische olijfolie

Ik gebruik de producten sinds dat ik ze binnen heb met veel liefde. Vooral de Lip Juicers zijn op dit moment echte lifesavers. Hydrateren goed en ruiken serieus als geen andere lippenbalsem. Ik ben gek op lippenbalsems met een lekker geurtje, maar deze geurcombinaties zijn zo lekker en 'smaken' na een tijdje ook helemaal niet raar. De groene variant is super zomers en fris, laat een glossy laagje achter maar is verder kleurloos. Waarbij de paarse variant dat wel doet. Het is een mooie paars/roze tint. Niet té opvallend, maar wel in een mooie manier. Als-snapt-wat-ik-bedoel. Vaak ben ik niet echt weg van tinted lipbalsems, maar deze Lip Juicers vind ik echt geweldig. De Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss lijn vind ik ook erg leuk voor Valentijnsdag. Leuke, lekker ruikende producten om los of als een setje cadeau te geven aan je geliefde (pssst, of jezelf). Hier kan je mee aan komen zetten!

Ik ben weer een Eau De Toilette van TBS rijker en ik kan eigenlijk nu al niet meer wachten op de volgende The Body Shop Limited Edition collectie. Elke keer weer houd ik er hele fijne favorietjes aan over. Deze Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette en Lip Juicers zijn vanaf februari bij The Body Shop in de winkels en online te koop.

*The Body Shop Lip Juicers diverse varianten €9,- voor 4g
*The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau De Toilette €27,- voor 50ml

*Beschikbaar gesteld door een bedrijf ter review

Heb jij wel eens wat uit een The Body Shop LE gekocht?

  16 opmerkingen

  1. Prachtige foto's zeg! Hele leuke review om te lezen.

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat The Body Shop producten uitbrengt voor Valentijn.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er leuk uit. Ik ben ook echt wel benieuwd naar die lip juicers. Ik ben ook zo'n lippenbalsem fan dus van die nieuwe dingen wil ik dan altijd weleens uitproberen.

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Die parfum lijkt me echt iets voor mij!

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie producten zeg, en de foto's die je hebt gemaakt vind ik ook heel mooi. Ik ben wel benieuwd naar de geur, klinkt wel als mijn geurtje :)

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de valentijnscollectie van de Body Shop echt geweldig. Ik ben vooral benieuwd naar het uittesten van de Lip Juicers.

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat parfum lijkt me heerlijk en wat ziet het flesje er ook geweldig uit! Die moet ik snel eens gaan bekijken bij The Body Shop. OOk de lip juicers zien er tof uit. Mooie lijn heeft The Body Shop weer uitgebracht!

   BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh ik ben echt benieuwd naar de geur!

   BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vond de afgelopen halloweencollectie geweldig, ze zijn niet meer te koop. Maar echte favorieten.

   BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie foto's! Ik koop vooral vaak de zomercollecties, heerlijk om mee te nemen op vakantie.

   BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke Valentijnscollectie. Ziet er erg goed uit!

   BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar deze collectie.

   BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi collectie van TBS. Ik ben echt benieuwd naar de geur

   http://dhini.nl

   BeantwoordenVerwijderen
  14. Super toffe foto's! Ik had het in een vluge blik al gezien dat het in de winkel was, snel nog eens terug om te ruiken.

   BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie collectie weer van The Body Shop! Op dit moment heb ik de lijn van afgelopen zomer in gebruik.

   BeantwoordenVerwijderen
  16. Zelf mis ik de Smoky lijnen van TBS heel erg. Het waren echt favorietjes maar zijn er heel snel uit gegaan.

   BeantwoordenVerwijderen

  Wat leuk dat je een reactie achterlaat!