Een comeback in de badmode zijn de badpakken. Van klassieke badpakken in een luxe uitvoeringen, leuke accenten of juist wat minimalistische varianten tot aan badpakken met leuke zomerse printen. Ook zijn er corrigerende badpakken die er trendy uitzien en toch je lichaam wat shaped en de vormen beter uit laat komen. Bij mij begint de zoektocht naar de perfecte badmode voor de zomer van dat jaar altijd heel erg vroeg. Het is een hele zoektocht. Ik zoek me altijd uren in de rondte, bezoek verschillende webshops en winkels om uiteindelijk hét perfecte badpak of bikini te vinden. Ik koop er vaak elk jaar een, en draag ze dan tot dat ze 'op' zijn. Ik draag vooral veel bikini's. Maar dit jaar wil ik het eens helemaal anders doen, namelijk een badpak aanschaffen!


Ik bezocht sites zoals Hunkemöller en LASCANA om mooie badpakken op een rijtje te zetten. Het weer is er nog niet echt naar om in een badpak te lopen, maar het is wel weer om te shoppen. Wie zegt dat een badpak saai en super bedekt moet zijn? Dit jaar zul je ook weer veel badpakken zien met een stukje bloot. Dit geeft een heel leuk effect, laat je toch wat meer huid zien en zo worden die stukjes huid toch nog een beetje bruin. Bikini's zijn natuurlijk altijd het beste om zoveel mogelijk bruin te worden. Toch is een badpak ook wel handig. Zo hoef je niet perse je body zomer-klaar te maken maar kun je de vetrolletjes wat verdoezelen. Badpakken zijn vaker ook van een wat stevigere en dikkere stof, waardoor de kwaliteit beter is en je er langer mee kan doen. Door het zand en de zee kunnen bikini's vaak snel gaan verkleuren en zijn ze vaak na een jaar al aan vervanging toe.

1) Livera Tweka badpak €69,95
2) Next Mermaid Academy badpak $20
3) LASCANA JETTE badpak €79,00
4) LASCANA wikkel-look blue badpak €69,99
5) Hunkemöller badpak Night Garden €59,99

Badpakken hadden vroeger misschien dan een wat suf imago, tegenwoordig zijn ze hip & trendy. Leuke printjes of juist wat meer basic, heel sexy of juist wat bedekt. Alles kan! Zelf vind ik deze vijf badpakken stuk voor stuk echt super leuk. Vooral het badpak van LASCANA met die streepjes vind ik erg leuk. Het is een wat dikkere, structuur-achtige stof waardoor het mij een hele leuke kwalitatief goed badpak lijkt. Door de wat dikkere stof heb ik het gevoel dat je nipples niet doorschijnen als je het koud hebt, en de badpak langer dan een jaar meegaat. Daarnaast vind ik de knal rode 'Mermaid Academy' ook super tof. 

Draag jij wel eens badpakken?