Welkom
Ik ben Nienke, een enthousiaste, nuchtere meid. Op mijn blog schrijf ik over beauty en mode, met hier en daar een hintje lifestyle en een mini-dosis interieur.

5x leuke badpakken voor de zomer

Een comeback in de badmode zijn de badpakken. Van klassieke badpakken in een luxe uitvoeringen, leuke accenten of juist wat minimalistische varianten tot aan badpakken met leuke zomerse printen. Ook zijn er corrigerende badpakken die er trendy uitzien en toch je lichaam wat shaped en de vormen beter uit laat komen. Bij mij begint de zoektocht naar de perfecte badmode voor de zomer van dat jaar altijd heel erg vroeg. Het is een hele zoektocht. Ik zoek me altijd uren in de rondte, bezoek verschillende webshops en winkels om uiteindelijk hét perfecte badpak of bikini te vinden. Ik koop er vaak elk jaar een, en draag ze dan tot dat ze 'op' zijn. Ik draag vooral veel bikini's. Maar dit jaar wil ik het eens helemaal anders doen, namelijk een badpak aanschaffen!


Ik bezocht sites zoals Hunkemöller en LASCANA om mooie badpakken op een rijtje te zetten. Het weer is er nog niet echt naar om in een badpak te lopen, maar het is wel weer om te shoppen. Wie zegt dat een badpak saai en super bedekt moet zijn? Dit jaar zul je ook weer veel badpakken zien met een stukje bloot. Dit geeft een heel leuk effect, laat je toch wat meer huid zien en zo worden die stukjes huid toch nog een beetje bruin. Bikini's zijn natuurlijk altijd het beste om zoveel mogelijk bruin te worden. Toch is een badpak ook wel handig. Zo hoef je niet perse je body zomer-klaar te maken maar kun je de vetrolletjes wat verdoezelen. Badpakken zijn vaker ook van een wat stevigere en dikkere stof, waardoor de kwaliteit beter is en je er langer mee kan doen. Door het zand en de zee kunnen bikini's vaak snel gaan verkleuren en zijn ze vaak na een jaar al aan vervanging toe.

1) Livera Tweka badpak €69,95
2) Next Mermaid Academy badpak $20
3) LASCANA JETTE badpak €79,00
4) LASCANA wikkel-look blue badpak €69,99
5) Hunkemöller badpak Night Garden €59,99

Badpakken hadden vroeger misschien dan een wat suf imago, tegenwoordig zijn ze hip & trendy. Leuke printjes of juist wat meer basic, heel sexy of juist wat bedekt. Alles kan! Zelf vind ik deze vijf badpakken stuk voor stuk echt super leuk. Vooral het badpak van LASCANA met die streepjes vind ik erg leuk. Het is een wat dikkere, structuur-achtige stof waardoor het mij een hele leuke kwalitatief goed badpak lijkt. Door de wat dikkere stof heb ik het gevoel dat je nipples niet doorschijnen als je het koud hebt, en de badpak langer dan een jaar meegaat. Daarnaast vind ik de knal rode 'Mermaid Academy' ook super tof. 

Draag jij wel eens badpakken?

Reacties

 1. Oeh. Mooie exemplaren heb je gevonden. Ik ben er echt blij mee dat badpakken terug in de mode zijn. Al blijf ik het wel moeilijk vinden om het juiste stuk dat bij mij past te vinden. Altijd zo’n gedoe. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! Nummer 5 vind ik erg mooi :) Zelf moet ik nog wel even wennen aan deze trend, vind het vaak leuker staan bij anderen dan bij mezelf haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag eigenlijk in het algemeen liever een badpak dan een bikini. Nummer 5 is echt wauw, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat rode badpak vind ik echt zo leuk! Ik zoek eigenlijk nog een leuk en goedkoop badpak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb sinds mijn vierde helemaal geen badpak meer aangehad.. misschien eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nummer 1 is tof zeg! Die ga ik eens bekijken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om eens een artikel over badpakken te lezen! Betreft badmode gaat het bijna altijd om bikini's terwijl ik zelf altijd badpakken draag. Thanks voor je inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die knalrode is perfect! Super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede reminder dat ik nog een nieuwe moet gaan vinden. Doordat de zon zoveel schijnt de laatste tijd kijk ik er helemaal naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!

Contactformulier