Alweer een tijdje geleden ontving ik vier kaartjes om me heerlijk te vertoeven bij Thermen Soesterberg namens Thermen Bussloo. Ik heb toen een artikel geschreven over hoe mijn moeder en ik genoten van alle baden en sauna's. Thermen Bussloo is een van de mooiste en grootste wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het meer van Bussloo. Het resort beschikt over zo'n 15 verschillende sauna's, rustruimtes, baden en restaurants. Ik had nog twee kaartjes over, maar ik zie zelf geen kans meer om te gaan voordat de kaartjes niet meer geldig zijn. Daarom leek het me heel erg leuk om ze weg te geven aan een van mijn bezoeksters. Je hoeft er heel erg weinig voor te doen, zie het als een kerstcadeautje van mij voor jullie. Deze winactie staat maar een paar dagen open, Be quick!


Om deze twee vouchers te winnen hoef je eigenlijk maar drie dingen te doen, drie hele kleine stapjes. Met deze vouchers heb je toegang tot Thermen Bussloo en kun je een dagje genieten van het luxe wellness leven. De vouchers zijn geldig van maandag t/m donderdag tot een jaar na de datum van afgifte, die in dit geval 4 januari is. Je moet dus wel op korte termijn een gaatje vrij hebben, dit is ook de reden dat je maar tot 18 december mee mag doen aan deze winactie, daarna stuur ik de winnaar een mailtje en zorg ik dat de toegangskaartjes zo snel mogelijk naar je toe komen.

Gerelateerde afbeelding
Wat je moet doen om kans te maken?
1) Volg mij op mijn instagram: @instanienn
(Deel voor extra kans ook de foto van Thermen Bussloo die ik geplaatst heb)
2) Volg mijn blog op Bloglovin
(Love/Save dit bericht voor extra kans)
3) Laat onder deze blogpost of de instagrampost weten dat je meedoet en laat je email achter, dan kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.

Doe jij mee?