Uit de pers: Primark Beauty PS... My perfect colour

vrijdag 15 december 2017


Primark Beauty PS introduceert My Perfect Colour. Zoals afgelopen week, het was in het nieuws over hoe iedere huidskleur verschillend is maar het vaak niet als probleem gezien wordt. Zo bleek het een hele opgave om dé perfecte huidskleurige bh te vinden. Bij make-up is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je de goede tint kunt vinden, oranje foundation en veel te lichte concealer is zo 2010. Met een customisable palet van diverse tinten en texturen geeft My Perfect Colour jou de tools om de foundation van je dromen te vinden en te creëren. Look and feel the very best version of you! 

Ik vind het heel erg leuk dat een budgetmerk zoals Ps.. uitkomt met een ruime collectie aan verschillende kleuren. Nu is er eindelijk een budgetmerk met gezichtsmake-up producten voor de wat getinte huiden of bleekscheetjes zoals ik. In de drogisten valt het assortiment nog wel eens tegen, vaak is een foundation in zo'n zes verschillende tinten verkrijgbaar, maar iedereen die daar buiten valt heeft een probleem. In de zomer kun je als je een lichte huidskleur hebt vaak wel een hele lichte tint mengen met een wat donkerdere kleur, maar de wat getinte dames hebben daar helemaal niks aan. Daarom brengt Primark een uitgebreide lijn foundation, concealer, poeder en shade adjuster drops. Zo kun je altijd de perfecte tint mengen.

Niets is zo dynamisch en divers als de term "schoonheid". Hoewel het cosmetische landschap steeds groter wordt blijft het vaak een struggle om de perfecte tint foundation te vinden. De dagen van one size (or colour) fits all zijn voorbij! Primark Beauty daagt de norm uit en komt op voor diversiteit! Celebrating you, for the individual that you are!

De Primark PS... Velvet Finish Foundation kent maar liefst 16 luxueuze, gewichtloze kleuren voor een ultra-fijne 'second skin'. De geavanceerde druppel applicator zorgt voor een gecontroleerde dekking voor alle huidtypes en de SPF 30 biedt essentiële bescherming tegen schadelijke UV straling. 

De PS.. Moisturising Foundation Stick is perfect voor een touch-up on the go. Een echte must-have voor in je toilettas! De portable foundation stick smeert gemakkelijk uit waardoor deze ideaal is voor sculpting en contouring. Werk met meerdere lagen afhankelijk van de gewenste dekking voor een gladde en gehydrateerde finish. 

De innovatieve PS.. Shade Adjuster Drops maken het mogelijk om de foundation exact aan jouw unieke huidskleur te matchen en tovert een bijna perfecte foundation om tot ultieme perfectie! De lightening drops neutraliseren gelige tonen terwijl de darkening drops de tint donkerder maakt maar de neutrale ondertoon behoudt. Van foundation veranderen tijdens de seizoenswisseling is verleden tijd!  Stem de kleur van je foundation druppel voor druppel af op jouw seizoensgebonden teint. Zo kun je je eigen kleur mengen, en kom je altijd uit op de beste tint. Mocht je nou een tintje hebben van een fake tan of juist wat lichter zijn door een verkoudheid, je kunt je huid per dag bekijken en daar je gezichtsmake-up op afstemmen.

My Perfect Colour begrijpt het belang van zelf-expressie en de uitdagingen waar velen tegen aan lopen bij het vinden van beauty-producten die aansluiten bij jouw huidskleur en type. Door de juiste tools en expertise aan te bieden stelt My Perfect Colour iedereen in staat om haar eigen unieke beauty verhaal te creëren. 

De Primark PS... My Perfect Colour collectie is beschikbaar in Primark stores. Prijzen variëren van € 3,- voor de Moisturising Foundation Stick tot € 5,- voor de Shade Adjuster drops. Kortom, fijne prijsjes om jou eigen tint te ontdekken.

Heb jij al dé perfecte match?

3 opmerkingen

  1. Oeh, klinkt interessant. Ik heb de make-up van Primark nog nooit uitgeprobeerd maar met al die keuze lijkt het mij wel wat. Ben nog op zoek naar een mineral powder dus als ik nog eens bij Primark ben dan ga ik zeker eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook nog nooit Primark make-up geprobeerd, maar het ziet er echt mooi uit! Misschien volgende keer dat ik in de Primark kom toch maar eens tussen snuffelen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat goed dat ze zoveel kleuren uitbrengen! Dat zie je niet vaak bij een budgetmerk. Ik ben benieuwd :) Liefs, Sija

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!