Treets Traditions Pure Serenity

vrijdag 1 december 2017

Ik ontving een persbericht van Treets Traditions, en voordat ik het wist stond ik in de badkamer een Japanse schoonheidstraditie te voldoen. Echt genieten, de producten hebben een geur die me aan een spa doet denken. Ik ontving de douchefoam, body scrub en kleine tubes body shimmer lotion. Geïnspireerd op eeuwenoude tradities lanceert het merk de nieuwe Pure Serenity-lijn. De speciale ingrediënten van Pure Serenity zijn de traditionele Japanse Kersenbloesem, die bekend staat om zijn natuurlijke anti-oxidant niveaus en Yuzu, de perfecte huidverjonger die tevens veel vitamine C bevat, wat helpt huidirritatie te verminderen. Ik was natuurlijk razend benieuwd naar deze producten en heb ze uitvoerig getest, in één woord: verwennerij.

De nieuwe Pure Serenity-lijn is verrijkt met verschillende natuurlijke ingrediënten uit Japan. Denk hierbij aan rijst, bamboe, Japanse kersenbloesem en Yuzu, elk met zijn eigen voordelen voor de huid. Zo is de bloesem een natuurlijk antioxidant en heeft de Yuzu dankzij het hoge Vitamine C-gehalte een kalmerende werking op de huid. De Pure Serenity-lijn bestaat uit een Bamboo Body Scrub, een Showergel, een Foaming Shower Cream en een Natural Shimmer Whipped Body Cream. Alle producten hebben een bloemige citrusachtige geur, die mij een beetje het spa gevoel geven. En zijn daarnaast vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, mircro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. Hierdoor zijn ze voor alle huidtypen geschrikt, en echt een feestje voor de gevoelige huid.

Treets Traditions is jammer genoeg nog niet zo heel bekend, terwijl het wel echt een van de betere  budget huidverzorgingsmerken op de markt is. Zulke goede ingrediënten, hebben geen troep in hun producten zitten en zijn echt wel uniek in hun lijnen. Ik vind de producten echt een geweldige prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Het luxe gevoel die de producten me geven is onbeschrijfelijk, zeker als je naar de prijzen kijkt, die zo tussen de €3/10 liggen. Het doet echt niet onder een douche foam van rituals, of een body crème van La Prairie.

De producten zijn nog gloedjenieuw, en dat is de reden waarom ik niet enthousiast alle gehele ingrediëntenlijsten kan delen, waar je de producten allemaal kunt kopen, enz. Ze staan nog niet eens officieel op de eigen site van Treets Traditions zelf. Het is dus een echte beautyscoop, maar ik kon het jullie niet laten ontgaan. Ik twijfelde of ik niet even zou wachten met het plaatsen van dit artikel en gewoon een echte review ging schrijven over de producten. Maar met pakjesavond inzicht kon ik echt niet langer wachten.

De body scrub heeft een hele fijne substantie, er zitten grove scrub deeltjes in, maar er zit ook in vergelijking met andere body scrubs best veel olie in. Dit laat een super lekker laagje achter net na het afspoelen, op de huid maar als je je afgedroogd hebt voel dat niet meer. Wel is de huid super zacht en gladder dan de huid was voor het scrubben. Ik baal, want door de verzending is mijn scrub pot een beetje beschadigd. Waardoor de olie er nu letterlijk uit komt, de kartonnen verpakking waarin hij oorspronkelijk zit was helemaal beolied en vettig. Hij staat nu voor safe in de badkamer en ik kan hem gelukkig wel gewoon gebruiken. Kan gebeuren, al die wilde postbezorgers die gek worden van de drukke decembermaand. ;)

De douche foam is geweldig, schuimt gigantisch en laat de huid gehydrateerd achter. Zeker een goede concurrent voor de welbekende douchefoams van Rituals. Daarnaast is de shimmer body cream een heel leuk product voor de feestdagen. Een shimmering, feestelijk effect met een subtiele glitter op de huid. Vooral mooi op de benen, bij het decolleté en op de armen. Ik vind het heel feestelijk, maar ben er verder niet kapot van. De geur is heerlijk, maar ik ben gewoon niet zo'n fan van glitters overal.

Ik vind het zo leuk als beautyproducten mij verrassen, ik had wel verwacht dat ik de producten fijn zou vinden, maar zo lekker had ik niet aanzien komen! Ik vind dit echte aanraders, dit zijn de eerste producten die ik van dit merk heb geprobeerd, maar er volgen in de toekomst zeker meer. Zeker met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht zijn dit echt toppertjes om te onthouden. Dit zijn hele mooie producten om cadeau te geven of te krijgen.

De producten van Treets zijn o.a. te koop bij de Etos en via www.treets.com.

*Bevat item(s) die ik ter review ontving

Kende jij het merk Treets Traditions al?

3 opmerkingen

  1. Oeh dit klinkt echt heel goed! Mooie foto's heb je ook gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me hele fijne producten. En je hebt echt mooie foto's gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit zo'n fijn merk! Deze lijn heb ik nog niet gespot en geroken maar het klinkt heerlijk. Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!