The body shop sale aankopen

vrijdag 29 december 2017

Kerst is weer geweest, wat in veel gevallen sale betekent. The Body Shop houd twee maal per jaar sale, na kerst en de zomer. Ik ben gek op dit merk, maar sla altijd vooral mijn slag als ze een sale houden. Dit omdat het altijd +40% scheelt en ik dan meteen een hele voorraad aan leg voor de rest van het jaar. De producten van The Body Shop zijn namelijk niet echt budget, maar tijdens de sale kun je er heel veel fijne producten scoren voor ook een heel fijn prijsje. Ik hield me een beetje in, maar eindigde alsnog met hele mooie producten in mijn winkelmandje. Uiteindelijk zie je toch veel meer leuks dan verwacht en eindig je met meer in je mandje.

Op de tweede kerstdag zat ik er al helemaal klaar voor, dan komt meestal op de website groots in beeld dat er sale is. Dit was gek genoeg helemaal niet het geval, maar via een sluiproute kwam ik toch bij de sale artikelen terecht. Bijna alles was gewoon nog op voorraad, dus ik heb lekker op mijn gemakje dingen kunnen bekijken en in mijn digitale winkelmandje kunnen gooien. Voor al deze producten samen betaalde ik nog geen €50, echte koopjes dus. Heel wat douchegels, scrubs, handcrèmes en lipboters. Ik kan weer even vooruit!

❛Kiss and tell Born Lippy toverstaf
❛Frosted Berries blik vol verrukkingen
❛Early Harvest Raspberry Eau de Toilette
❛Feestelijke trio handcrèmes
❛Satsuma shower gel
❛Frosted Plum shower gel
❛Mango Classic picks
❛Frosted Berries sugar scrub
❛Frosted Plum sugar scrub
De sale is het zeker waard om even langs te gaan of online te bekijken. Reguliere producten doen ook mee, maar vooral de kerstcollectie en alle giftsets zijn dé pareltjes om met veel korting te scoren. Deze sale duurt nog tot halverwege februari, dus je hebt nog alle tijd. Ik denk dat ik het hier zelf ook niet bij ga laten. Zelf zag ik nog wat leuke giftsets en lekkere body mists. Soms komen dingen ook ineens weer op voorraad, dus het is zeker de moeite waard om de site af en toe in de gaten te houden. Gotta love sale!

Ga jij nog wat aanschaffen uit de TBS sale?

6 opmerkingen

 1. Ah wat heb je geweldige producten ingeslagen! Ik ben gek op the body shop <3
  Ik heb nog onwijs veel staat van rituals & the body shop. Ik wil eerst weer beetje dingetjes opmaken en overzicht krijgen en daarna mag ik van mezelf weer nieuwe goodies shoppen.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat heb je lekker geshopt! Ik heb nog heel wat staan maar het begint nu wel te kriebelen om wat te bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super lekker allemaal! Ik ben dit jaar weer voor de Lush sale gegaan haha, dat heeft me al genoeg gekost. Maar The Body Shop is zeker de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je heerlijke producten ingeslagen! Ik wilde net ook wat gaan bestellen, maar helaas het product wat ik wilde kopen is niet afgeprijsd haha! :') Jij bent wel goed geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad geweldig, deze sale! Er zit zo veel leuks tussen en je hebt mooie koopjes gedaan! Ik heb voor mijn winactie wat dingen besteld bij The Body Shop en heb voor mezelf de Frosted Berries Sugar Scrub besteld. Daar ben ik heel benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede aankoopjes zeg! Ik ga misschien wel een kijkje nemen op de website.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!