Lets work on that body

zaterdag 9 december 2017

Weer een outfitartikel, maar dan met een gekke twist. Helemaal geen leuk outfitje voor een leuke gelegenheid of normale werk/schooldag. Nee, een outfit om lekker jezelf in het zweet te werken! Het is inmiddels al december, en terwijl veel mensen zoiets hebben, kerst komt er toch aan dus waarom beginnen aan sporten is dat wél precies wat ik ga doen. Meteen een goede motivatie voor mezelf! Dit is een hele leuke comfy sportoutfit waarin ik lekker aan de gang kan gaan. Dit artikel is meteen een goede afspraak aan mezelf. December is de maand waarin ik aan allerlei dingen wil gaan werken, dit omdat ik goede voornemens allemaal een beetje onzin vindt en dat moment ook zeker niet ga afwachten. It's time. Misschien meteen wat motivatie voor jezelf, wie weet!

Ik ben eigenlijk gewoon wat dikker geworden. Wat helemaal niet erg is natuurlijk, don't get me wrong. Maar ik ben gewoon niet tevreden met hoe ik in mijn velletje zit. Ik mag wel wat meer aan mijn conditie gaan werken en daarnaast is het zeker ook fijn om wat strakker te worden. De planning is nu geworden dat ik drie keer in de week ga sporten. Wel afwisselend, ik sport thuis en expres niet in een sportschool zodat ik alles zelf kan inplannen. De ene keer ga ik een rondje hardlopen, en de andere keer ga ik voor wat workouts om vet te verbranden of wat spiermassa op te bouwen. Ik wil hier niet in doorslaan, het moet wel leuk blijven. Ik ga wel weer vol overstappen op flesjes water en fruit eten, maar dat is natuurlijk altijd belangrijk.

Het eten wat ik de laatste tijd naar binnen propte was wel echt heel erg ongezond. Een macje hier en wat koekjes of chocoladepepernoten daar.. Tijd om het roer een beetje om te draaien! Natuurlijk ga ik wel gewoon lekker genieten deze maand. Dit omdat chocoladeletters van Tony, gourmetten, en oliebollen gewoon te onweerstaanbaar zijn om te laten liggen. En dat is ook niet helemaal wat van mij perse hoeft, genieten van ongezonde dingen is net zo belangrijk als het eten van gezonde voeding. Ik ben eigenlijk wel benieuwd, sporten jullie? En wat doen jullie dan? Ik vind het altijd erg leuk om dingen te proberen, dus wie weet. ;)

Outfit details:
Pet - Victoria Secret
Hoodie - Nike
Sport bh - Calvin Klein
Sportlegging - H&M
Sneakers - Nike

De outfit waarin je sport moet comfortabel en los genoeg zitten. Je moet er natuurlijk wel in bewegen. Het moet niet te koud of te warm zijn. Ik vind dit de perfecte outfit om te sporten. Zelf ben ik niet zo van de petjes, maar eerlijk is eerlijk, het staat wel heel leuk én sportief bij deze outfit. Petjes zijn in de winter wel handig om op te hebben als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Zo kun je de wereld nog een beetje zien als het regent, en vriest niet je voorhoofd er spontaan af.

Beoefen jij een sport?

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!