Outfitpost: Just a day off look.

donderdag 19 oktober 2017

Het is voor velen herstvakantie! Heerlijk. Tijd voor urenlange shoppingsessies, lange wandelingen in het bos of op het strand en lunchdates met vriendinnetjes. Ik had een hele herfstige, winterse outfitpost gepland voor deze week, maar afgelopen week was het toch veel warmer dan verwacht. Maandag was het op plaatsen zelfs 24 graden, bizar voor halverwege oktober, maar blijkbaar is alles mogelijk! Daarom is dit outfitje iets minder winterachtig, nog een zonnebrilletje maar wel een trui en een dun jasje met een super leuke en toch een beetje warme teddy-voering. Dit is een heerlijke comfortabele, leuke look om te dragen als je een dagje vrij hebt.

Even een kortere, extra blogpost online. Wat outfit inspiratie voor al die super gelukskonten die net zoals als ik ook vrij hebben deze week! Het is herfstvakantie, altijd zo'n hele korte periode van een op een hand te tellen aantal dagen dat je vrij bent, maar om eerlijk te zijn toch wel na drie gedachteseconden voorbij is. ZO jammer dat het inmiddels al ver over de helft is. Maakt niet uit, een week is kort. En hoe meer weken er voorbij vliegen, hoe sneller het kerst is. Toch? ;) Ook al heb ik de outfit benoemd als 'Just a day off' lookje, betekent het niet dat als je geen vrij hebt, deze look niet mag rocken!


Anyways, nu even serieus over de outfit. Omdat ik die echt heel erg leuk vind. Dat horloge staat heel leuk bij de laarsjes en de trui. Mijn lievelingsitem van deze hele outfit is toch wel het jasje. Toevallig kocht ik afgelopen dinsdag precies zo'n bikerjasje met teddy-voering in een beige/taupe kleur bij de Zara. Vergis je niet, het is super warm! Ik ben helemaal in de wolken met mijn teddy jasje en ga hem dragen tot er niks meer van over is.

Wat vinden jullie van deze outfit?

4 opmerkingen

 1. Superleuke outfit! Zoiets zie ik mezelf ook dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit. Ik zou ook dit outfit dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heleeee leuke outfit! Ik zou zoiets ook meteen dragen! Alleen ben ik meer van het zilver, dus dan zou ik wel voor zilvere accessoires gaan gaan!

  LIEFS

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, draag dit ook zo. Ik vind het tasje geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!