Lush bestelling kerst/halloween collectie.

woensdag 4 oktober 2017

Sinds een paar weken kun je de halloween en kerstcollectie al online bestellen bij de Lush UK site. Ik werd helemaal hebberig van alle producten. Dit is mijn eerste kerstcollectie als 'Lushie' zijnde dus dan gaat er een wereld voor je open. Ik bestelde een hele hoop producten uit de kerst en halloween collectie, maar daarnaast ook een aantal producten uit de reguliere collectie en de Lush kitchen. Omdat de producten vanaf ergens deze week ook in Nederland verkrijgbaar zijn, leek het me wel leuk om er een shoplog blogpost van te maken, als extra artikel. Ik was té excited toen ik de doos ontving, alles ruikt heerlijk! En de producten die ik al gebruikt heb, vind ik erg fijn.


Dit was dus alles wat ik in mijn digitale mandje gooide. Het is altijd wel even schrikken voor hoeveel je aan producten wilt bestellen. Ik gooide er bepaalde producten weer uit, of verruilde het voor een ander product. Maar dit is wat ik uiteindelijk bestelde. Dit is mijn tweede lush bestelling, ongeveer 1,5 maand geleden bestelde ik voor het eerst bij de Lush NL webshop, maar nu wilde ik ook wat Lush Kitchen items waardoor ik bij de Engelse webshop een kijkje ging nemen. Geheel onverwacht spotte ik daar al de halloween en kerstcollectie aan, terwijl het nog maar de eerste week van september was. Helemaal niet erg, ik ben namelijk meteen in herfst/winter sferen! 

Alles ruikt heerlijk, en ik heb al bepaalde favorietjes. Zo bestelde ik weer een gezichts en body masker die ik bij mijn vorige bestelling in het klein kocht. Er zit nog een klein laagje in, maar nu heb ik een pot van 315 gram. Werkt super fijn en maakt de huid echt schoon. Wondermiddeltje tegen acné op het gehele lichaam. Gezicht, decolleté, schouders, rug, enz. Daarnaast vind ik de shampoo's ook erg fijn. Ik heb een hele gevoelige hoofdhuid, die droog is maar ook super snel vet word. Eigenlijk kan ik elke dag mijn haar wel wassen als ik geen droogshampoo zou gebruiken. Daarnaast heb ik vaak ook wondjes op mijn hoofdhuid. Wat heel naar klinkt (en het eigenlijk ook wel is). Het prikt vaak met shampoo, maar bij met de shampoo bar en solids gelukkig niet. De Big shampoo met zee zout prikte de eerste keer wel heel erg, maar na de tweede keer prikte het helemaal niet meer. Het maakt je haar echt zoveel meer schoon, super raar. Je smeert eigenlijk een goedje met zee zout en shampoo. Ter vergelijken met een scrub dus. En geeft me toch een volume! Ik ben helemaal fan. Het haren wassen kan ik nu met de shampoo's van Lush één tot soms wel twee dagen uitstellen. Super fijn! Scheelt water én tijd. 

Verder ben ik natuurlijk dol op alle bath bombs en bubble bars. Vooral die bubble bars vind ik erg fijn. Bath bombs geven echt een feestje in de badkuip voor het oog en het badwater, maar moet je eigenlijk in een keer gebruiken. En dan is 'tie op. Bubble bars kan je meestal zo'n 4 keer gebruiken. Ik snijd ze in stukken afhankelijk van de hoeveelheid en bewaar ze dan in zip lock baggies. Van Plum Snow kocht ik er twee, gigantische bubble bars met de welbekende Snow Rain geur. Je moet deze geur zeker eens gaan ruiken!

Dit is wat ik allemaal kocht. Ik heb inmiddels twee laatjes vrijgemaakt voor al mijn Lush goodies. Ik vind het een geweldig merk en heerlijke producten. Dit is het shop resultaat, terwijl ik me eigenlijk nog inhield. Ik heb nog heel veel staan. Echt 7 lades aan huidverzorging. Niet normaal. Ik wilde eigenlijk ook speciale kerstedition douchegels bestellen, maar omdat ik nog zo'n 40 flessen heb staan moet ik van mezelf eerst producten opmaken. Tijdens de kerstsale wil ik echt mijn slag gaan slaan. :)


Wat is een product van Lush die jij nog wilt proberen?

3 opmerkingen

 1. Wooow je hebt veel besteld zeg! Mask of Magnaminty is één van mijn favoriete Lush producten, ik heb hem al een tijd geleden opgemaakt en zou eigenlijk een nieuwe moeten bestellen maar ik vergeet het gewoon steeds.
  Ik wacht denk ik gewoon op de kerstsale :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je veel besteld, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mega bestelling! Maar begrijpelijk hoor, Lush heeft echt heerlijke producten. Ik hou vooral van hun bath bombs.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!