Outfit: First falling autumn leaves.

vrijdag 29 september 2017

Weer een nieuw outfitje. Afgelopen week werd het officiële herfstseizoen ingeluid en dat leek me wel een leuke rede om een nieuw outfit artikeltje te maken. Een perfect outfitje voor nu, nu de eerste blaadjes van de bomen vallen en het nog niet té koud is. De herfst vind ik altijd een hele leuke periode, vooral het begin van de herfst. Als ik dan lekker de bank op kan kruipen met een dekentje en wat warme chocolade melk. Bonus voor de kruidnoten craving eind september als het eigenlijk helemaal nog niet geoorloofd is. Love it! Deze outfit is vooral veel zwart wit met bruintinten. Rokjes draag ik eigenlijk zelf echt bijna nooit, maar ik vond het wel wat hebben bij deze outfit. 


Deze outfit is eigenlijk precies warm genoeg voor dit herfstachtige weer. Wanneer het wat kouder word kun je natuurlijk de boyfriend jeans vervangen door een broek zonder gaten, maar je kunt ook gaan voor een rokje en een dikke panty. Afgelopen woensdag was het ineens best warm, en werd ook gelijk bestempeld als de laatste warme dag van deze zomer. Maar toen had ik jammer genoeg de hele dag stage, en kon ik dus niet van het lekkere weer genieten. Daarom zit ik al wel echt in de herfstsfeer. Ik heb er helemaal zin in. Dikke truien, grote vesten en lekkere warme jassen. Aankomend weekend is het volgens mij weer glamourday, de dag dat ik mijn kledingkast altijd herfst- en winterproof maak. Herfst is hét seizoen van dunne truien/lange mouwen shirts met colletjes. Daarnaast verwisselen we de slippers en sneakers voor wat vaker een paar laarsjes en is een lekker dik warm vest een echte musthave. Ik vind het wel een leuk lookje, met veel details en accessoires.

Wat draag jij graag in deze tijd van het jaar?

3 opmerkingen

 1. Ik vind het ook een hele leuke herfstoutfit en zou t ook precies zo dragen :-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde voor dit soort outfits! Ik ben er gek op, ik draag het liefst elke dag rokjes.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gemaakt, deze collage! Echt zo'n fijne herfstige outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!