Back to the office and school.

vrijdag 1 september 2017

Voor velen is de vakantie inmiddels afgelopen en sluipt de dagelijkse routine rondom school en werk er weer in. Helaas weer realiteit, gelukkig is het wel een goed excuus om wat nieuwe outfits te shoppen. Althans, zo zie ik het zelf, hihi. Ik ben nooit zo van de Back to school artikelen schrijven, maar het leek me wel leuk om een outfitje samen te stellen met allerlei items geschikt voor school en werk. Niet al te druk, gewoon comfortabel en toch leuk met wat details. Omdat het weer erg tegenvalt en de herfst er aan zit te komen, bij deze dus een wat minder zomer-printed-kleurrijke outfit. Op dit moment hebben ook veel webshops en winkels sale, dus dikke vette score!

Ik heb altijd echt plezier in het maken van deze outfit artikelen, lekker rondneuzen op webshops en af en toe hele toffe items tegenkomen. Love it! Voor dit artikel keek ik wat rond op de webshop van OTTO, en ben erg veel leuke items tegen gekomen die ik zelf echt wel aan zou schaffen. Ik weet dan ook zeker dat bepaalde items binnenkort in mijn digitale winkelmandje verdwijnen..


Als allereerste, wat het wel voor mijn gevoel wel echt een werk/school-outfit maakt, de rugtas. Natuurlijk zijn er enorm veel tassen, maar rugtassen link ik zelf altijd met school. Deze leuke grijze rugtas van Herschel is door de kleur gemakkelijk met elke outfit te dragen. Past super leuk bij de pantalon en gympjes. Vans, echt schoenen waar ik dol op geworden ben. Ik vind het jammer dat bijna iedereen er mee loopt, maar geloof me ze zitten echt heerlijk. Ik vind ze zelf echt 10 keer lekkerder zitten van Converse sneakers. Ik heb ze zelf in het zwart, maar dit grijze paar vind ik zelf ook echt enorm tof en wil ik zelf ook nog aan gaan schaffen. Normaal ben ik helemaal niet zo van het items in veel meer andere kleuren kopen, maar van deze Vans zou ik graag ook nog het bordeaux, grijze en denim-look paar aan willen schaffen. Het horloge is van een merk die ik zelf nog niet kende, maar ik vind 'm enorm tof!

Bij deze outfit zou een paar jeans ook heel erg leuk kunnen staan, bijvoorbeeld met riped jeans of boyfriend jeans. Maar bij deze outfit vond ik een pantalon wel heel erg leuk staan. Zelf ben ik echt enorm fan van pantalons, zitten zo lekker, heel comfortabel en sommige voelen echt als een pyjamabroek aan. Alleen staat het dus een stuk netter, helemaal top voor als je voor een wat zakelijkere look wilt gaan.

Zelf was ik eerst helemaal niet van de blouses, maar inmiddels ben ik ook helemaal om. Zo kocht ik onlangs een super toffe en enthousiaste bananenblouse, een stippelblouse en blouse met onwijs veel tekst erop. Eerst voelde ik me er niet mega vrouwelijk in, maar inmiddels heb ik wel onder de knie hoe je het leuk kunt combineren. De blouse uit deze outfitpost komt is van Vero Moda en vind ik echt super tof. Het is geen super vrolijke en kleurrijke outfit, en ook wat anders dan dat ik normaal in outfitsposts deel. Een beetje dezelfde kleurtinten, iets wat ik graag met outfits doe. Elke kleur komt wel ergens in terug. Grijstinten kunnen erg leuk zijn in een outfit, als je het maar een beetje weet te 'breken'.

Wat vind jij van deze look?

1 opmerking

  1. Een hele mooie outfit heb je samen gesteld! Dit zou ik zo dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!