Outfitpost: A day in August.

maandag 14 augustus 2017

De afgelopen dagen waren weer heerlijk weer voor Nederlandse begrippen. Een heerlijk stralend zonnetje die scheen, prima temperatuurtje van ongeveer 20/23 graden. Ik heb nog steeds vakantie (geluksvogel dat ik ben!) en ben erg blij met de momenten dat ik van de zon genieten kan. Vandaag lag ik dan ook de hele dag heerlijk bruin te bakken op het strand en zwom ik wat rond in de zee. Hierbij weer een outfitpost, artikelen die ik graag met liefde maak. Ik vind het altijd leuk om de outfits samen te stellen en er zelf wat inspiratie uit te halen. Een zomerse outfit voor op een wat warmere dag. Ik kan wel zeggen dat een playsuit helemaal mijn kledingstuk van deze zomer is. Ik kocht er veel, droeg ze vaak en vind ze gewoon heel erg handig om snel even aan te trekken. Helemaal geen gedoe met outfits samenstellen, een broekje en top. Gewoon lekker makkelijk, je hebt gelijk alles in één. Wel altijd even gedoe met naar de wc gaan, altijd zo awkward om half naakt op de wc te eindigen omdat het aan elkaar vast zit. Maar desondanks vind ik outfits de struggle meestal wel waard, haha.

Het is een wat rustigere outfit, niet al te veel kleurtjes of printjes. Streepjes kunnen altijd, en ben daar zelf ook helemaal fan van. Ik vind dit een super cute outfit, kan makkelijk naar iedere gelegenheid. Lekker wandelen op het strand, terrasje pakken in de stad of een beetje winkelen in een winkelcentrum. Geen gedoe, goed gestyled en door de accessoires ook wat meer 'aangekleed'. I like it! De schoentjes heb ik al eens eerder voorbij laten komen in een eerdere outfitpost, maar dan in een andere kleur. Ik vind ze zoo tof! Ze zijn van Omoda eigen merk en staan mega hoog op mijn wishlist.

Wat vind jij van deze outfit?

7 opmerkingen

 1. Leuke outfit! Ik zou er alleen zelf andere schoenen bij kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tasssss! Ik houd van de combinatie zwart met goud <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke playsuit! Echt zomers en vrolijk! Leuke outfit heb je samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk outfit. Die jumpsuit is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, die playsuit en die tas! Zo mooi! Ik zou deze outfit echt meteen kunnen dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am in love with Valentino! Ik vind de hele look bij elkaar zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!