Happylist of the month July.

donderdag 3 augustus 2017

Juli is alweer voorbij, wat gaat het toch snel! Zo cliché, maar echt waar. Inmiddels komt school en werk weer dichterbij, dus het is nu echt de bedoeling om overal nog even van te genieten. Het was een gekke maand, van hele warme dagen tot echt herfstachtige regen- en onweerdagen. Juli was de maand waarin ik een eindexamenfeest van school had, mijn diploma in ontvangst nam en op vakantie ging. Tijd om alle hoogtepuntjes en blije momentjes op een rijtje te zetten. Kijk/lees je mee?

Een gezellige avond met vriendinnetjes ♥Eindexamenfeestje van school bij een strandtent ♥Super lang uitslapen ♥Een vriendin die blijft slapen, om vervolgens amper aan slapen toe te komen ♥Diploma in de pocket ♥Heerlijke Amerikaanse pannenkoeken maken ♥Twee weekjes met het gezin op vakantie ♥Wandelingen in het mooiste bos waar ik ooit geweest ben ♥Uiteten gaan op vakantie ♥Lekker zonnenbanken ♥Eenmaal thuis weer herenigen met vriendinnetjes ♥Winkelen in Duitsland ♥Een heerlijke voorraad van Balea producten inslaan ♥Zonsondergang bekijken ♥Ouders een nachtje samen weg, een gezellige avond/nacht met zus thuis homealone ♥ Een nieuwe telefoon ♥Uren lang in bed Netflixen.

Wat was jouw hoogtepunt van deze maand?

5 opmerkingen

 1. Ik word zo vrolijk van dit soort lijstjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hoogtepunten. Gefeliciteerd met je diploma. Ik had helaas dieptepunten deze maand en vorige maand. Knieachijf uit de kom, gips e.d. helaas ben ik nog steeds niet hersteld. In september heb ik weer colleges!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijk lijstje! Super leuk dat je een eindexamenfeest op t strand hebt gehad en home alone party's met zusjes zijn altijd fijn!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne lijst & krijg honger van die foto! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!