Kletsartikel: Genieten van het leven.

zondag 16 juli 2017

Dag lieve mensen van het goede leven! De blog staat momenteel op een wat lager pitje maar dit komt helemaal door de vakantie. Ik ben helemaal uit mijn ritme en geniet zo intens van mijn vakantie dat ik soms helemaal de 'verplichtingen' van het bloggen vergeet. Ik vond het weer eens tijd worden voor een kletsartikel, want hoe gaat het nu met mij en wat speelt er allemaal in mijn leventje? Pak er wat lekkers bij, It's gonna be a long ride.

Er zijn eigenlijk op dit moment helemaal geen schokkende gebeurtenissen in mijn leven maar toch leek het me wel weer leuk om een update artikel te schrijven. De zomervakantie begint nu bij steeds meer scholen en het weer word steeds beter. Inmiddels zit ik al in mij zevende vakantie week, wat gaat de tijd toch snel!

Mijn favoriete seizoen van het jaar is aangebroken, de zomer! Heerlijk. Tijd voor heel wat drankjes en dansjes, zonsessies, ijsjes en dagjes naar het strand. Ik maak er elk jaar weer een heuze challenge van om zo bruin mogelijk te worden. Love tanlines! Ik weet niet hoor, maar die Hollandse witte melkfles-benen vind ik alles behalve mooi. Hier en daar cheat ik dan ook met een bruiningsversneller tijdens het zonnen en als we op vakantie gaan hebben we in het huisje ook een zonnebank tot onze beschikking dus dat word een heerlijk kleurtje. Ik weet dat het gevaarlijk is en er eigenlijk helemaal geen beschermd zonnen bestaat. Maar ik ben geen dronkenlap of asbak en leef verder gezond. Dus vind dat ik die twee weken dan wel van een zonnebankje genieten mag.

Sinds een aantal weken heb ik een serieuze bijbaan! Voor de blog van USgroceries.nl schrijf ik nu zo'n 4 keer in de maand een blogartikel over allerlei Amerikaanse producten. Op instagram of snapchat heb je misschien al een paar hele leuke dozen van wel +10 kilogram vol aan producten voorbij zien komen, dit heeft dus alles te maken met de blog van een webshop. Ik ben nu dus officieel een 2-blogger. ;) Heel tof, al merk ik wel dat ik momenteel meer bezig ben met de blog voor USgroceries dan mijn eigen. Daar komt binnenkort zeker verandering in! Mijn eigen blog staat nu op een lager pitje, maar er komt heel veel nieuw leesvoer aan. Voor nu ben ik mijn draai aan het vinden in de posts maken voor iets anders dan mijn eigen blog, is toch even wennen. Maar het is een hele leuke bezigheid voor in deze vakantie, en daarnaast verdien ik er ook nog een super leuk zakcentje aan. Happy me! Daarnaast ook heerlijk Amerikaans voedsel en andere producten, dus ik ben een blij ei.

Ik heb mijn diploma op zak! Afgelopen woensdag 5 juli was het zover, zo raar dat dat nu ineens allemaal voorbij is. Het voelt zo gek dat ik daar nooit meer ga zijn, de middelbare schooltijd is ineens over. Best wel jammer, en ik ga zeker heel veel dingen missen maar ik kijk ook met heel veel zin naar de toekomst! Sinds twee weken heb ik ook al een stageplek in de pocket waar ik een fijne en leerzame tijd hoop te gaan hebben. Het komt ineens allemaal zo dichtbij, ik kijk erg uit naar mijn opleiding. Ik had laatst een ontmoeting met mijn klasgenoten, (girls only) en ik denk dat we een hele leuke klas gaan worden. Aaah, het word wel spannend! Ik kende helemaal nog niemand en ik ben erg benieuwd hoe we als klas gaan zijn. Komt vast wel goed, maar is altijd even raar om allemaal nieuwe mensen te leren kennen. Nu nog even uitbundig genieten van de vakantie, en daarna starten met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Nu is de vakantie eigenlijk pas officieel begonnen, en ik kan niet anders zeggen dat dit vakantieleventje me erg goed bevalt. Tot nu toe is het heerlijk weer, op een paar flinke tropische regenbuien en onweersbuien na. Binnenkort ga ik met het hele gezin inclusief hondje Gucci op vakantie. Heerlijk twee weekjes weg! Ik heb er mega veel zin in. Ondertussen hoop ik de blog een beetje draaiende te houden. Maar als ik eenmaal thuis ben ga ik weer vol aan de slag, ik heb heel wat leuke artikelideetjes en een aantal producten die op een review liggen te wachten. Be prepared for some blogposts!

Wanneer heb jij vakantie?

1 opmerking

  1. Ik ben al een tijdje van school af en heb dus geen vakantie wanneer iedereen vakantie heeft (en ook niet zoveel). Nu moet ik nog een week werken (met het weekend bijgerekend) en ben ik dus officieel zondagmiddag in verlof voor 10 dagen. Grootste plannen zijn er niet, al worden die wel stilletjes aan gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!