Outfit: A cold summerday.

vrijdag 9 juni 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfitje voor de blog samenstelde. De zon scheen hier en daar, de mensen trokken spontaan de zomerse kleding uit de kast. Nu een week later na heel wat heerlijke zomerse daagjes, valt het weer toch wel weer wat tegen. De zon laat zich wat minder zien, er is storm, hier en daar en regenbui en ook de temperatuur ging wat omlaag. Dit inspireerde mij om een outfit samen te stellen die perfect te dragen is op dagen dat het net ietsjes minder is. Maar nog wel op en top hip op z'n zomers.

Vooral veel lichte tinten, en niet al te veel kleur. Ik draag zelf de laatste tijd steeds meer kleur, maar moet zeggen dat een leuke basic witte top heel erg tof is. Zeker met een bruin tintje, staat wit erg mooi. Oh en mag ik even zeggen hoe leuk ik die broek vind. Perfect, staat super leuk en deze broeken zitten zo ongelooflijk lekker. Net een joggingsbroek, hihi. Met witte strepen op de zijkanten, wat de broek toch nog een beetje opleukt en niet zo simpel oogt. Voelt aan als een joggingsbroek, maar ziet eruit als een pantalon. 

Hierboven kun je precies zien waar alle items vandaan komen. Allemaal items die ik persoonlijk erg graag in mijn kleding kast zou willen hebben. Ik wil zeker nog die broek gaan bestellen. Helaas is de top momenteel uitverkocht, maar I like it! Hopelijk word 'tie nog bijgevuld in mijn maat, hij is namelijk momenteel in de sale.

Wat draag jij op dagen dat het net niet blote-benen-weer is?

12 opmerkingen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!