Minimalistic earrings Lana's sieraden.

maandag 12 juni 2017

Ik heb het al vaker benoemd, ik ben dol op minimalistische sieraden! Het hoeft helemaal niet groot, opvallend en kleurrijk te zijn. Ik ben echt fan van de wat kleinere sieraden, met kleine details. Niet super opvallend, maar toch wel een toevoeging op je outfit. Dat is precies wat deze mooie oorbellen doen, je look upgraden en echt wat toevoegen aan de outfit, maar alsnog het heel rustig houden. Mixen en matchen, elke earcandy kan makkelijk gemaakt worden en het combineert gemakkelijk.

Zelf draag ik niet altijd sieraden. Het gaat heel erg vaak in periodes. Ik vind het vaak wel super leuk, maar gewoon niet altijd super praktisch. Als je gaat sporten moet alles weer uit, soms raak ik gewoon mijn mooiste sieraden kwijt en vind ik ze veel later weer. En ben ik daarna er mega voorzichtig mee, just in case dat ik ze niet weer kwijt raak. Maar zo nu en dan heb ik smaak helemaal te pakken, een stel oorbellen hier, wat ringetjes daar en een choker of ketting zo nu en dan vind ik ook mega leuk. 

Deze oorbellen zijn de laatste tijd echt groot favoriet! Door de lengte toch wel opvallend, maar niet té. Zilverkleurige sieraden vind ik persoonlijk altijd het mooiste. Kan ook overal gemakkelijk bij. Deze passen met gemak bij elke outfit. Door het sterretje en de maan super cute, maar niet op een kinderachtige manier. I like it! Ook tof voor bij een festivaloutfit.

Oorbellen Star&Moon silver.
Zilverkleurige oorhangers met een maan knopje en ster hangertje. De oorhangers zijn wat langer en voegen iets subtiels en sierlijks toe aan je look. Steek je haar op en draag deze mooie, sierlijke oorhangers erbij. Naar een feestje, date-night of gewoon naar school of werk.

Deze super schattige oorbellen kosten €9,95 en kun je bestellen via de webshop van Lana's Sieraden.

Welk sieraad draag jij vaak?
*Bevat item(s) die ik ter review ontving

10 opmerkingen

 1. Ohhh ze zijn echt suuuper leuk!
  Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zeg met die kleine sterretjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die sterren oorbellen. Ik draag mijn oorbellen veel te weinig. Heb ook pas sinds mijn 16e gaatjes in mijn oren. Ik draag nu heel vaak een horloge. Een hele goedkope van de Albert Cuyp markt in Amsterdam, maar wel mijn lievelings! Mooie foto's heb je toegevoegd aan je artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, 16 is laat! Ik had ze al vanaf mijn 5e, hihi. Maar ik vergeet ook gewoon vaak oorbellen in te doen. ;)

   Verwijderen
 4. Ahh ik hou echt van minimalistische sieraden! Deze oorbellen zijn zó mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat zijn ze leuk zeg! Less is more :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!