Happylist of the month.

woensdag 28 juni 2017

De maand is alweer bijna voorbij, tijd om weer eens stil te staan bij alle (blije) gebeurtenissen van de afgelopen maand. Het is altijd goed om te doen, zo sta je stil bij de lichtpuntjes en de leuke dingen die je meegemaakt hebt. Positive vibes! Dit zijn artikelen die ik altijd zelf erg leuk vind om te maken, zo sta ik toch nog even stil bij de afgelopen maand. De tijd vliegt! Het is alweer bijna juli. Juni was een geweldige maand, de maand waarin ik o.a vol op van de eerste vakantiemaand genoot, en te horen kreeg dat ik geslaagd was.

♥Uitslapen, en vervolgens een heerlijke uitgebreide lunch maken ♥Buiten productfoto's schieten ♥Dagjes naar het strand ♥Kijken naar de zeevonk ♥Héél veel ijsjes eten ♥'s avonds nog lekker in de zee zwemmen ♥ Horen dat je geslaagd bent, met 6x8'en en 2x7'en ♥Zelf pizza maken ♥ Favoriete films kijken, voor de zoveelste keer ♥Heel veel nieuwe zomerkleding bestellen ♥Een prachtige vlinder die maar om me heen bleef vliegen ♥Met de hond badderen in een klein zwembadje ♥Vakantieplannen uitstippelen ♥ Netflixen marathons ♥ Zelf een fruitcocktail met heel veel ijsklontjes erin maken ♥ Appgesprekken tot diep in de nacht ♥Kamer opleuken ♥Kledingkast uitzoeken ♥Wegdromen bij tumblrplaatjes ♥ De heerlijke zon die op mijn huid schijnt ♥Barbecueën ♥Tanlines ♥Een nieuwe bril bestellen.

Wat waren jou hoogtepunten van de afgelopen maand?

8 opmerkingen

 1. Wauw, nog gefeliciteerd met het slagen! Dat zijn pittig hoge cijfers, had ik dat maar.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Elles! Hopelijk heb jij alsnog een goede cijferlijst.

   Verwijderen
 2. Wauw wat een goede cijfers! Gefeliciteerd! 😄 Ik ben ook m'n kast een beetje aan t uitzoeken. Als ik m'n laatste tentamen heb gehad ga ik het op United Wardrope zetten!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Yay, so happy! Oh, wat leuk dat je het gaat verkopen. Wat is je account?

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd!!! wat een super cijfers heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede cijfers heb je gehaald! Mijn hoogtepunt was toch wel drie dagen feesten met vriendinnen tijdens TT. Een keer per jaar kan en mag dat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, drie dagen feesten klinkt goed! Hopelijk ga je nog wat leuke feestjes af deze zomer. ;)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!