Wat is vandaag nu ik dit artikel maak toch heerlijk weer. Lekker een beetje bruin bakken in de zon. Het is steeds lekkerder weer, wat voor mij een aanleiding is om achter mijn laptopje het web af te zoeken naar leuke zomerse kledingitems. Ik ben de laatste tijd steeds meer met kleding bezig en minder met make-up. Ik geef dan eigenlijk ook veel te veel geld aan kleding uit, maar het is allemaal zó leuk. In dit artikel laat ik jullie mijn wishlist zien van artikelen die ik echt nog wil hebben Vooral lekker veel pastel en vrolijke tinten. 

Het zijn allemaal random items die ik niet perse bij elkaar zie voor een outfit, meer losse items die mijn kledingkast aan zouden vullen. Hiermee kan ik dan weer leuke zomerse outfits maken. Ik ben dol op pastelkleuren, en draag ze daarom ook graag. Vooral het baby blauwe leren rokje vind ik erg leuk, makkelijk te combineren met een top en wat schoentjes en you're ready to go. Deze items komen van winkels zoals New Look, Bershka, H&M, Primark & Zara. 

Misschien duurt het nog even voordat het bikini-weer is, maar het topje van de Hunkemöller Anna swimwear collectie staat ook hoog op mijn wishlist. Ik heb zelf al een hele mooie zwarte highwasted bikinibroekje waar deze top echt enorm mooi op zult staan. Ik zie het al helemaal voor me. Ik vind zwart altijd wel een fijne en veilige kleur op het gebied van badmode, geen vlekken van zonnebrand en verkleurd ook niet zo snel in de was. De geborduurde details op de cups maken het wel extra bijzonder. Geborduurde kleding is helemaal tha bomb op dit moment, ik zag hele leuke witte sneakertjes bij Sacha. Ik vind het echt een super leuke trend, en er staan dan ook maar liefst drie items met geborduurde details op mijn wishlist! Daarnaast vind ik dat shortje met palmboomjes erop en die jumpsuitjes ook echt zo super leuk. De zwarte jumpsuit lijkt mij geweldig om te dragen naar mijn diploma uitreiking in Juli. Moet nog wel even slagen, maar aangezien dat toch voor +90% wel goed zit, denk ik er alvast over na, haha.

Ik ga aankomende meivakantie weer lekker winkelen, het is alweer een tijdje geleden dat ik écht ben gaan shoppen in een stad. Ik heb de afgelopen periode vooral veel online geshopt, maar winkelen met vriendinnen of je zus of moeder is toch altijd wat gezelliger. Zo maak je er meteen een leuke dag van. Ik ben echt al maanden niet naar de Primark geweest, maar ik zie leuke shoplogs op youtube voorbij komen en van wat ik online kan zien, ziet de collectie er erg leuk uit. Ik hoop altijd maar dat het in de winkel niet tegenvalt, haha. Maar ik kijk er erg naar uit! Eerst nog even wat geld verdienen. ;)

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?