Zomer/lente kleding wishlist van april 2017.

maandag 10 april 2017

Wat is vandaag nu ik dit artikel maak toch heerlijk weer. Lekker een beetje bruin bakken in de zon. Het is steeds lekkerder weer, wat voor mij een aanleiding is om achter mijn laptopje het web af te zoeken naar leuke zomerse kledingitems. Ik ben de laatste tijd steeds meer met kleding bezig en minder met make-up. Ik geef dan eigenlijk ook veel te veel geld aan kleding uit, maar het is allemaal zó leuk. In dit artikel laat ik jullie mijn wishlist zien van artikelen die ik echt nog wil hebben Vooral lekker veel pastel en vrolijke tinten. 

Het zijn allemaal random items die ik niet perse bij elkaar zie voor een outfit, meer losse items die mijn kledingkast aan zouden vullen. Hiermee kan ik dan weer leuke zomerse outfits maken. Ik ben dol op pastelkleuren, en draag ze daarom ook graag. Vooral het baby blauwe leren rokje vind ik erg leuk, makkelijk te combineren met een top en wat schoentjes en you're ready to go. Deze items komen van winkels zoals New Look, Bershka, H&M, Primark & Zara. 

Misschien duurt het nog even voordat het bikini-weer is, maar het topje van de Hunkemöller Anna swimwear collectie staat ook hoog op mijn wishlist. Ik heb zelf al een hele mooie zwarte highwasted bikinibroekje waar deze top echt enorm mooi op zult staan. Ik zie het al helemaal voor me. Ik vind zwart altijd wel een fijne en veilige kleur op het gebied van badmode, geen vlekken van zonnebrand en verkleurd ook niet zo snel in de was. De geborduurde details op de cups maken het wel extra bijzonder. Geborduurde kleding is helemaal tha bomb op dit moment, ik zag hele leuke witte sneakertjes bij Sacha. Ik vind het echt een super leuke trend, en er staan dan ook maar liefst drie items met geborduurde details op mijn wishlist! Daarnaast vind ik dat shortje met palmboomjes erop en die jumpsuitjes ook echt zo super leuk. De zwarte jumpsuit lijkt mij geweldig om te dragen naar mijn diploma uitreiking in Juli. Moet nog wel even slagen, maar aangezien dat toch voor +90% wel goed zit, denk ik er alvast over na, haha.

Ik ga aankomende meivakantie weer lekker winkelen, het is alweer een tijdje geleden dat ik écht ben gaan shoppen in een stad. Ik heb de afgelopen periode vooral veel online geshopt, maar winkelen met vriendinnen of je zus of moeder is toch altijd wat gezelliger. Zo maak je er meteen een leuke dag van. Ik ben echt al maanden niet naar de Primark geweest, maar ik zie leuke shoplogs op youtube voorbij komen en van wat ik online kan zien, ziet de collectie er erg leuk uit. Ik hoop altijd maar dat het in de winkel niet tegenvalt, haha. Maar ik kijk er erg naar uit! Eerst nog even wat geld verdienen. ;)

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

12 opmerkingen

 1. Dat bikinitopje van Anna Nooshin is zo gaaf! En wat zien die twee rokjes er allebei tof uit. Leuk dat je al zo zeker weet dat je gaat slagen, gefeliciteerd! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wishlist! Die bikini van Anna Nooshin is echt prachtig, sowieso ben ik helemaal gek op kleding met patches (die sneakers vind ik daarom ook super tof en dat tasje!). Zelf ben ik nog op zoek naar een denim jacket :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Hihi, ik zoek al meer dan een jaar naar hét perfecte denim jacket. Maar ik heb tot nu toe nog niet de perfecte gevonden.

   Verwijderen
 3. Oh hele toffe items! Die bikini wil ik ook erg graag en het roze rokje is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, echt een super leuke bikini. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 4. Ik hou van je kledingsmaak, super leuk! Alles in het lijstje vind ik leuk, vooral het roze rokje!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thankyou! Ik vind hem ook zo tof, meteen na het artikel besteld. Maar €9,99! Echt super goedkoop, hij is er in meerdere kleuren als jij er ook een bestellen wilt. :)

   Verwijderen
  2. Thankyou! Ik vind hem ook zo tof, meteen na het artikel besteld. Maar €9,99! Echt super goedkoop, hij is er in meerdere kleuren als jij er ook een bestellen wilt. :)

   Verwijderen
 5. Die bikini van Anna Nooshin is supermooi! En wat is dat bloementasje ook leuk! Gave wish list heb je samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah die rode playsuit is zoo gaaf! Die wil ik het liefst nu al aantrekken. Ook die bikini zie ik overal voorbij komen. Oh nu heb ik helemaal zin in de zomer!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!