Cute easter outfit.

zondag 16 april 2017

Iedereen hele fijne paasdagen gewenst! Voor wie geloven twee dagen met een onwijs grote betekenis, voor andere gewoon een dag waarop er veel lekkers gegeten word, van brunchen tot gourmetten. Een officiële feestdag in Nederland, en als er een feestdag is dragen we het liefst een feestelijke outfit. In het artikel van vandaag deel ik met jullie een outfit ter inspiratie, dit vind ik nou echt een super leuke outfit om tijdens een van deze paasdagen te dragen. Netjes én feestelijk. Het is niet bepaald lente-achtig maar zwart kan altijd!

In deze outfit heb ik een aantal items gestopt die ik op mijn wishlist heb staan. Het is een zwarte peplum jurk van Lesara en hele leuke sneakers van Puma die je kunt kopen bij webshops zoals Sooco en Omoda. Verder maakte ik de outfit nog af met wat accessoires. Een hele leuke pastel kleurige choker van de webshop www.Chokerketting.nl. Ik ontving afgelopen week een emailtje met de vraag of ik het leuk leek om een samenwerking met ze aan te gaan en wat chokers uit te zoeken, en een van de chokers die uitkoos was deze pastelkleurige.  Binnenkort dus een blogpost over o.a. deze choker! Dan kunnen jullie hem ook duidelijker op foto's zien.

Een erg makkelijke outfit, goed en snel te combineren. Wat zijn jullie plannen voor de aankomende dagen? Ik heb gisterenavond op stille zaterdag gegourmet met het gezin, voor de eerste paasdag hebben we momenteel nog geen plannen, maar tweede paasdag gaan we lunchen bij mijn opa en oma op de Veluwe. Hebben we nog nooit gedaan, we doen eigenlijk nooit zo veel met familie maar we hadden zin om eens iets te organiseren en omdat mijn opa afgelopen week ook geopereerd werd, is het fijn om elkaar weer eens te zien. Daar heb ik in totaal 3 uur in de auto wel voor over! We zien elkaar nooit zo heel erg veel, omdat we zover van elkaar wonen. Maar ik kijk erg uit naar het aankomend paasweekend!


Wat vinden jullie van deze outfit?

5 opmerkingen

 1. Leuke outfit heb je er zo van gemaakt! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige outfit inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet een alledaagse Pasen outfit waarin je verwacht dat iedereen is pastel kleurtjes loopt. Maar toch vind ik het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik vind die sneakers zo tof, die zie ik steeds vaker voorbij komen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!