Trendsetter: Kleding met ruffles.

zondag 5 maart 2017

Het heeft even geduurd voordat er een trendsetter artikel online kwam, maar nu heb ik toch weer een trend op het oog! Je ziet het ineens overal: Ruffles. Ik moet zeggen dat ik eerst 'huuh?' dacht. Maar nu ik heel wat verschillende soorten items gezien heb vind ik de trend toch wel wat hebben. Het staat super leuk en het voegt echt wat toe aan het item zelf, maar ook de gehele outfit.

Een tijdloze trend, maar waarvan het wel opvalt dat hij de laatste tijd zo aanwezig is. Je ziet het vooral voorbij komen bij blouses en jumpsuits, wat ik super leuk vind. Blouses zijn al super vrouwelijk maar door de ruffles krijg je een nog eleganter effect. Ruches zijn er in verschillende vormen, op verschillende plaatsen en uiteraard in verschillende kleuren.  Ik vind het zo leuk staan, Het dook rond zomer 2016 ineens overal op, snap ik ook wel omdat het zo'n leuk zwierig en zomers feeling geeft.

Het komt voorbij in jurken, topjes, blouses en rokken en is te zien in wel bijna elke kledingwinkel. Het is dus niet te missen. Nu ben ik heel erg benieuwd of dat jullie ook al items met ruffles in jullie kasten hebben hangen. Nu is het niet zo dat je het mo├ęt  kopen omdat het een trend is, ik vind zelf dat je moet kopen wat je wilt en als je iets niet leuk vind moet je het lekker ontwijken. Maar wat nooit verkeerd kan zijn, is het gewoon even te proberen. Je hoeft niet alles meteen te kopen om het te proberen. Maar mocht je niet helemaal zeker weten wat je wilt met je smaak en of je iets leuk vindt, probeer het dan even in de paskamers! Je kan het altijd gewoon even proberen, daar zijn paskamers voor, haha. 

Heb jij al wat met ruffles in je kast hangen?

10 opmerkingen

 1. Ik ben ook helemaal weg van de ruffles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er soms helemaal weg van, maar vind het andere keren ook wat too-much. Ik hou meer van een subtiele ruffles op kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zelf ook zo leuk! Ik heb nog niks met ruffles, maar komt misschien wel snel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe blousejes, vooral die eerste! Ik vind ruffles ook superleuk staan, maar heb er zelf nog niets van. Misschien moet ik er toch maar eens naar op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I LOVE IT! Moet echt een paar items scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iets met ruffles heb ik (nog) niet in de kast hangen, maar ik vind het er wel echt tof uitzien. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa, je ziet het inderdaad overal! Vooral de hele zara ligt er vol mee :) Maar ik vind het leuk! Zelf heb ik nog niets met ruffles maar dat zal niet lang meer duren denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel en zeker een trend om te proberen! Ik heb zelf een sweater en een denim blouse met subtiele ruffles, vind het echt zo leuk staan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt een heel leuke trend die ik zelf ook draag momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lovelovelove ruffles! Heb toevallig een week geleden een witte ruffle blouse gescoord bij de Zara :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!