OUTFIT: Let the spring begin!

dinsdag 28 maart 2017

Oh man, ik ben helemaal in de lente vibe. Het is zelfs zo erg dat ik allemaal lente/zomer kleding aan het kopen ben, terwijl ik het nu helemaal nog niet aan kan doen. Al zien de weersvoorspellingen er wel echt veel beter uit, aankomende week gaan we namelijk al de 20 graden aantikken! Ik weet niet wat ik heb, maar ik ben op dit moment zo verslaafd aan het kopen van kleding. Ik moet het eigenlijk helemaal niet doen, maar ik vind al die collecties zo leuk, echt helemaal mijn smaak. En ik blijf maar dingen zien. In dit artikel heb ik een lente look voor jullie, ik heb een collage gemaakt met allemaal leuke spring stuffs.  Let the spring begin!


Ik keek wat rond op wat online webwinkels en ik had al helemaal een outfit in mijn hoofd. Heel erg grappig, ik wil namelijk deze tuinbroek gaan bestellen. Misschien is dat dan ook wel de rede waarom ik in mijn hoofd zo bezig ben met het verzinnen van welke verschillende looks ik ermee kan maken. Ik heb vroeger toen ik heel erg klein was wel een dungarees-dress gehad, maar nog nooit een tuinbroek. Ik vind dat je tuinbroeken wel echt moet kunnen rocken, dus ik ben erg benieuwd hoe het mij gaat staan.
Tuinbroek - H&M
Sandalen - Omoda
Crop top - New Look
Clutch - Ted Baker
Oorbellen - Ebay
Horloge - Cluse

Dit doet mij echt enorm aan de lente denken, al die leuke vrolijke pastelkleurtjes. Dit is echt een outfit die helemaal bij mij past, ik zou dit zo dragen. Voor nu misschien nog een beetje te koud, maar als het rond de 20 graden is kan je dit prima dragen. Daarnaast vind ik ook echt dat alles goed bij elkaar past. De sandaaltjes van Omoda passen erg leuk bij de crop top, het tasje bij de tuinbroek en de sieraden passen op hun manier ook weer bij elkaar. Daar heb ik ook wel op gelet hoor, ik kijk altijd of ik de sieraden met de kleding leuk kan combineren en dan vooral in kleur. Het moet altijd wel een beetje passen, en de kleuren 'moeten' ergens in terug komen. Het is natuurlijk wat je zelf wilt, andere kunnen er voor kiezen om allerlei kleuren, printjes en stoffen door elkaar te gooien maar zo ben ik niet.

Natuurlijk is iedereens smaak anders, dus ik ben erg benieuwd naar wat jullie van deze outfit vinden. Super leuk, gaat wel of helemaal niet jou ding? Laat het me weten onderin de comments, ik ben erg benieuwd.