Het komt er vast heel erg snel aan, rokjesdag! Nog even en we kunnen weer met de benen bloot. Zeker in de lente en de zomer vind ik het erg leuk om rokjes en jurkjes te dragen. In de winter draag ik vaak alleen maar broeken, maar met warm weer draag ik liever iets luchtigs. Korte broekjes en jumpsuits zijn zeker ook erg leuk om te dragen, maar een jurkje of een rokje kan zo gemakkelijk zijn! In dit artikel deel ik wat leuke rokjes en jurkjes die ik voorbij zag komen, die je prima kunt dragen als die blote beentjes weer gezien mogen worden. Hierboven zie je slechts een aantal items, kijk snel verder voor de rest!Een aantal van deze rokjes en jurkjes heb ik zelf ook al aangeschaft, sommige items komen zelfs nog uit de sale dus als je er eentje wilt hebben, moet je er snel bij zijn! Vooral veel pastelkleurige items die je helemaal in de lentesfeer brengen. Deze items komen van drie diverse webshops waarvan ik erg te spreken ben. Er fijne kwaliteit, mooie collecties en ook erg belangrijk, fijne prijsjes! Dit is helemaal mijn eigen mening, dit artikel is niet gesponsord of wat dan ook, dus dit is puur mijn eigen style, smaak & mening! Foto's zijn afkomstig van H&M, FashionByFleur & Sans-online, heb alleen zelf wel de collages gemaakt.

Rokjes
Dit zijn alle drie rokjes van H&M die momenteel in de sale zijn, dus wees er snel bij! Het zijn echt hele goedkope items, maar daarnaast vind ik alle drie de rokjes ook nog eens super leuk. Vooral de middelste rok, met de bloemen vind ik erg mooi. De andere twee roze artikelen, donker roze/rood en licht roze vind ik ook super leuk. Beide items zijn goed te combineren en met deze items val je op en ben je bovenal helemaal summerproof! Ik zou ze het liefste alle drie bestellen, maar ik heb de laatste tijd te veel kleding gekocht & daarnaast zijn ze ook niet alle drie er nog in mijn maat. :/

Jurkjes
Dan nog drie H&M artikelen voor we naar de kleding gaan van andere winkels, drie super zomerse, fleurige jurkjes. Ik heb de buitenste twee jurkjes gekocht, en ik kan niet wachten om ze te dragen. De meest linkse jurk heeft een druk bloemenprintje, maar is daarnaast ook van een hele aparte stof. Als je hier benieuwd naar bent moet je zeker eens gaan kijken op de webshop van H&M, daar kun je duidelijk zien hoe de jurk eruit ziet. Het is een ingeweven structuur, alle jurkjes kosten minder dan €16.

Overige rokjes/jurkjes
En dan nu alles door elkaar van de twee webshops: Sans-Online & FashionByFleur. Vooral het a-line rokje van Fashionbyfleur vind ik verrassend leuk. Ik merk dat mijn style erg aan het veranderen is, ik vind zo onwijs veel dingen leuk, uit verschillende stylen. Drukke printjes en verschillende kleuren vond ik eerst niks, maar dit rokje is een bijzonder item die ik onwijs leuk vind. Het is de manier van stylen waarop je kan kijken of het iets van je is. Items zoals dit rokje zouden misschien wat dames afschrikken, maar je kunt sommige dingen zó stylen dat het super hip, trendy & modieus is. Hangt wel af van jou smaak en wat je graag draagt maar ik vind printjes en kleuren steeds leuker. Ik houd van minimalistische items, zoals een jurk in een kleur, maar ook van echte eye catchers. Nog een item van deze collage die ik echt super vind, is dat kanten witte jurkje. Hoe cute! Ik vind dit echt zo'n super dromerige, schattig jurkje. Heb momenteel helemaal niks van kant, maar dit vind ik echt enorm leuk. Daarnaast is er geen fashion artikel van mij compleet zonder items met streepjespatroontjes. Beide items vind ik enorm tof, de off the shoulder dress is erg leuk, maar de andere jurk met roze, rode en grijze strepen is ook super leuk. De jurkjes komen van de webshop Sans-Online, en de twee rokjes van FashionByFleur.

Wat vind jij van alle items? Op rokjesdag gaat het eigenlijk over het dragen van rokjes, maar als jij je comfortabeler voelt in een jurkje, moet je dat zeker dragen! Het gaat natuurlijk eigenlijk meer om het weer showen van de blote beentjes. Ik kan me maar moeilijk inhouden, want al deze items vind ik zóó enorm leuk. Echt, ik denk dat ik een shopaholic ben... 

Wanneer denken jullie dat rokjesdag 2017 is? Verwachten jullie het al binnenkort en kunnen we beginnen met het scheren en waxen van de benen of kunnen we de rokjes/jurkjes nog even in de kast hangen?