Deze lente en zomer benadrukt MUA de collectie 'The Art of Illumination' met  LUXE. Het merk heeft een trio van producten uitgebracht die niet alleen elkaar aanvullen, maar leiden ook tot verschillende resultaten. Met behulp van een mix van texturen en formules geïnspireerd door de make-up trends uit de hele wereld MUA LUXE presenteert weelderige, shimmer eindigt. Matte hoogtepunt, lichtgewicht hoogtepunt en goud lichtstralen - er is een verhelderende blik voor iedereen! Ik ontving een van de producten om te reviewen.

 Informatie
Een hele mooie highlighter in een aparte verpakking. Het is namelijk de bedoeling dat je de deksel draait en daarna schaaft/snijdt hij de highlighter los zodat je hem als een losse poeder kunt gebruiken.

Deze lente en zomer wil MUA The Art of Illumination met  LUXE benadrukken collectie. Het merk heeft een trio van producten uitgebracht die niet alleen elkaar aanvullen, maar leiden ook tot verschillende resultaten. Met behulp van een mix van texturen en formules geïnspireerd door de make-up trends uit de hele wereld MUA LUXE presenteert weelderige, shimmer eindigt. Matte hoogtepunt, lichtgewicht hoogtepunt en goud lichtstralen - er is een verhelderende blik voor iedereen!

Highlighter is dé trend. Alles voor een mooie glow op het gezicht. Ik ontving uit de nieuwe collectie, bestaande uit dus drie verschillende producten, één product. Namelijk de Mua Luxe Glow Beam Highlighting Powder in de kleur Gold. Een prachtige gouden highlighter met een super mooie shimmer erin. Opvallend, maar wel heel erg mooi.

Swatch
Hierboven zie je een swatch van de highlighter. Ik vind het een erg mooi product. Wel super onhandig dat het een losse poeder is. Ik vindt glitterende losse poeders nooit zo'n groot succes. Maar, zodra je de goede highlighterkwast hebt komt het met deze poeder helemaal goed. Het is een wat lastiger product om aan te brengen dan een compacte highlighter poeder, maar je hebt geen enorme fall-out. Als je er zeker van bent dat je alles goed uit- en ingeblend hebt komt alles goed.

Mijn mening
Ik vind het echt een super mooie highlighter. Een bijzondere verpakking, maar het ziet er helemaal niet goedkoop uit. Ondanks dat ik losse highlighters nooit zo geweldig vind is deze poeder fijn in gebruik. Pigmentatie is top, goed op te bouwen maar je kunt de highlighter ook subtiel aan brengen. Daarnaast is de verpakking ook erg stevig. Ik ben erg enthousiast over dit product, ik ga hem er zeker in de toekomst vaak bij pakken!

Deze highlighter en de andere producten uit de Mua Luxe The Art of Illumination is te koop bij de Kruidvat. 

*Bevat item(s) die ik ontvangen heb

Liefs,