Minimalistische sieraden.

donderdag 16 februari 2017

Ik ben echt dol op minimalistische sieraden, voor mij hoeven sieraden echt niet super opvallend of groot te zijn. Zilver of goud, maar allemaal niet zoveel uit. Maar ik ben echt fan van de wat minimalistische accessoires. Kleine oorbellen, simpele ringetjes, en verfijnde kettinkjes. Less is more, een bekende quote die in deze tijd overal voorbij komt.

Vroeger liep iedereen met felgekleurde sieraden: groot, opvallend en in allerlei kleuren. Dat is nu wel anders, je ziet het in de collecties die sieradenmerken uitbrengen. En ik vind het super tof! Ik houd echt van simpele sieraden, het voegt zeker wat toe aan de outfit, maar het is niet té, daarnaast kan je sieraden hierdoor ook layeren. Meerdere kettinkjes combineren, meerdere oorbellen en een paar ringen aan je vingers. Het kan gewoon allemaal.

Ik vind vooral zilveren ringen mooi, maar met kettinkjes vind ik goud als afwisseling ook zeker leuk. Alsnog heb ik veel meer met zilver dan met goud. Je hebt van die personen die echt alleen maar gouden of zilveren sieraden dragen. Team goud VS. team zilver. 

Wat het is weet ik niet precies, maar ik vind minimalistische sieraden echt schattig. Leuke kettinkjes met een maantje, sterren, olifanten, klavertje vier, enz. Het is toch echt wel een trend-dingetje. De laatste paar jaren zijn er steeds meer webshops die allerlei minimalistische sieraden verkopen. Het assortiment vind ik altijd heel erg leuk. Van één van die webshops heb ik bovenstaande ketting ontvangen.

Miriam is de trotse eigenaresse van de webshop Sweetlittlethingsfrommia.nl. Ze dacht er al vijf jaar over na om een webshop te beginnen, en die stap  heeft ze dus uiteindelijk gezet. Ze is dol op schattig sieraden vandaar de naam Sweet little things from Mia. Een aantal sieraden heeft Miriam zelf gemaakt. Sieraden bestaan er in diverse vormen, kleuren en materialen. Een sieraad zorgt ervoor dat je outfit net dat missende ingrediënt bezit. Elk sieraad is op zichzelf, vandaar dat een sieraad net zo uniek is als de persoon. Vandaar dat in de collectie alleen maar unieke items te koop zijn in kleine hoeveelheden. Sieraden en accessoires zijn haar passie, die na jaren heeft geleid tot deze inspirerende mini webshop. Vanwege de beperkte oplage, kan het voorkomen dat bepaalde items snel uitverkocht zijn. De assortiment wisselt steeds aangepast aan de laatste modetrends. Als je regelmatig een kijkje neemt op de site misschien vind je iets leuks. Dit leuke honingraat kettinkje komt dus van de webshop en kost €10,95. 

Ik ben uitgekozen als promoter voor deze webshop, dus er komen zeker nog meer foto's online op mijn instagram en de blog. Stay tuned!

Draag jij sieraden?

*Bevat item(s) die ik ontvangen heb

Liefs,

5 opmerkingen

  1. Oeh ik ben benieuwd! Ik draag eigenlijk ook alleen maar minimalistische, zilveren sieraden. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof, ik ben ook absoluut van de minimalistische sieraden. Zelf draag ik altijd een ring die ik heb gekregen van mijn ouders, en een bar necklace. Liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat is inderdaad een hele mooie ketting! Ik ben tegenwoordig zelf ook fan van minimalistische sierraden. Om de één of andere reden vind ik dat gewoon zo leuk en 'sophisticated' staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!