Birthday wishlist.

woensdag 1 februari 2017


Aankomende donderdag alweer (morgen!) ben ik jarig. Vroeger keek ik er altijd heel erg naar uit, maar de afgelopen paar jaren waren niet zo speciaal. Ik vind het wel altijd leuk cadeaus te krijgen maar wij vieren het nooit groots. Er komt bijna geen familie langs, het is vaak een klein clubje. Daarnaast vind ik het ook nooit leuk om het voor familie/kennissen en vrienden op hetzelfde moment te vieren. Meestal vier ik mijn verjaardag wel twee/drie dagen. Omdat ik niet echt wist wat ik wilde hebben, ben ik heel internet afgestruind én toch wel wat dingen tegengekomen die ik graag zou willen hebben. Mijn verjaardag-wishlist!

Dit is alles wat ik op mijn wishlist heb staan. Ik vind het stuk voor stuk hele mooie en leuke items. Ik heb niet alles nodig, maar het is wel wat ik wil. En het is mijn verjaardag, dus dan mag dat! :) Een aantal sportartikelen, een yogamatje en gewichten die zwaarder zijn dan die ik nu heb. Ik sport de laatste tijd steeds vaker, en dan vooral fitness thuis. Maar een yogamatje is toch wel echt een must, onwijs veel pijn in mijn rug als ik oefeningen op de harde vloer doe! 

Daarnaast nog heel veel beautyproducten. Gezichtsreiniger van Lush, make-up fixing spray & een nagellakje van Essie. Essie is echt mijn favoriete nagellak merk en ik vond dit kleurtje zo mooi! En een kwastenset, die ik zelf al gekocht heb en vorige week binnenkreeg. Onwijs zacht, goede kwaliteit ook al komt het van ome Ali, echt een geweldige set. 

Ook nieuwe schoenen, ik zag deze Nike's en ze zijn zo onwijs leuk! Op het plaatje kun je ze niet heel erg goed zien, maar ik heb een foto gezien waarop iemand ze aan heeft en ze zijn echt super leuk. Wat aparter qua model, leuke accenten en Nike is echt mijn merk. Een waxinelichthouder van de Action MARMER! I love marmer. Action heeft zulke leuke interieurartikelen! Als laatste ook nog wat sieraden, een super mooi rose gold horloge van Cluse. Ik heb al een horloge van Cluse, maar dit horloge is heel anders. De banden lijken niet op elkaar en de kleuren verschillen ook. Cluse is een heel erg mooi en classic merk. Het is lang geleden dat ik dure sieraden gekocht of gevraagd heb voor mijn verjaardag. Maar naast het horloge zag ik op de website van Lucardi ook nog twee prachtige zilveren ringen. 

Wat staat er bij jou op je wishlist?

Liefs,

4 opmerkingen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!