Verschillende schoenen van de van Haren voor dit najaar.

woensdag 4 januari 2017

Vroeger al als klein kind kocht ik schoenen bij de van Haren. Bij ons in het dorp zat een filiaal en twee keer in het jaar ging ik daarheen om schoenen voor het seizoen te kopen. Nu jaren later bestaat de van Haren (gelukkig!) nog steeds. En al is het best een tijdje geleden dat ik er een paar schoenen gekocht heb, is het een winkel die me blijft verrassen. Tijdens een bezoekje aan de webshop kwam ik heel veel schoenen tegen die perfect zijn voor verschillende gelegenheden en ook lekker budget! In dit artikel deel ik met jullie wat leuke damesschoenen van de van Haren.

Het is een super winkel, ik kon er vroeger altijd slagen maar wauw. Wat ze de laatste tijd verkopen is écht leuk! Ik keek m'n ogen uit. Heel veel verschillende stylen, hier moet je als vrouw zeker kunnen slagen. Ik weet niet hoe het is met het assortiment van de herenschoenen, maar van het vrouwen assortiment werd ik erg vrolijk. Ze verkopen heel veel verschillende merken, ook de wat bekendere schoenen merken zoals Puma, Adidas en Nike. Maar ook de wat minder bekende (noem het maar een soort van huismerken) zoals Venice en Graceland. Heel veel keus uit merken dus!

Ik heb van een aantal paar schoenen een collage gemaakt, zoals je hierboven al ziet. Een beetje geïnspireerd door de trends en het seizoen ben ik opzoek gegaan naar verschillende soorten schoenen die je kunt dragen naar verschillende gelegenheden. Zoals een paar schoenen voor tijdens het uitgaan, sneakers voor naar school, enkellaarsjes voor een werkdag, veterschoenen voor tijdens een leuk uitje, enz.
Hierboven zie je 5 verschillende soorten hakken/laarsjes. Met een hoge hak, enkellaarsjes, pumps voor naar een feestje, en de inmiddels mega-hotte overknee boots. Echt weer een geweldige trendsetter, je ziet ze serieus overal. Ik heb zelf nog geen overknee laarzen omdat dit mij heel erg moeilijk te combineren lijkt, en ik weet niet of het mij wel staat. Daarnaast is de zoektocht naar perfecte overknee laarzen nog best wel een ding. Mijn favoriet, sowieso de nudekleurige hakken. Perfect voor een feestje/uitgaan!
En dan nu de volgende categorie, namelijk de sneaker-achtige schoenen. Ik vind de Puma Suede's echt super leuk, vooral de groene en de bordeauxrode. En wauw, de van Haren verkoopt sneakers van Puma voor wel een heel erg fijn prijsje! Dan nog weer een trendsetter, de bootschoentjes en veterschoenen. Die zag je halverwege 2016 ineens ook overal. Het is een schoen waar je van moet houden en het moet je smaak zijn, maar ik vind ze super mooi en als je ze leuk combineert heb je echt een prachtige outfit te pakken!


Dit waren de schoenen dan, je kunt ze allemaal terugvinden op de webshop van van Haren, en natuurlijk ook in de winkels. Ik weet alleen niet of alle items die online te vinden zijn ook in de winkel staan, maar online kun je ze gemakkelijk vinden! Daarnaast zijn de prijsjes van de van Haren echt geweldig, je kunt hier voor een kleine prijs zo goed scoren. Mocht je nog goedkoper uit willen zijn, dat kan met talloze toffe acties!

Koop jij wel eens schoenen bij de van Haren?

Liefs,

14 opmerkingen

 1. Zo af en toe koop ik er wel eens schoenen, ze zijn vaak niet duur en dan voel ik me niet zo schuldig als ik weer nieuwe haal haha. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt! Had ik vroeger ook. Vaak heb je dan twee paar schoenen voor de prijs van één uit een andere winkel.

   Verwijderen
 2. Die groene Puma's zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van Haren en in het laatste jaar zo ontzettend vooruit gegaan met hun collecties! Ik kom er nu echt graag voor een paar nieuwe schoenen want de kwaliteit is ook best goed :) De korte bruine laarsjes vind ik erg leuk en zwarte hoge ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik 'schrok' ervan. Wat leuk dat ze zo het roer om gegooid hebben. Veel leuker assortiment nu!

   Verwijderen
 4. Ze verkopen de laatste tijd echt leuke schoenen daar! Leuke collages heb je ervan gemaakt, die schoenen van Puma vind ik in ieder geval erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop bijna altijd mij schoenen wel bij Van Haren, inderdaad altijd leuke keuze en niet zo duur! Nu koop ik meestal wel van de 5th Avenue lijn, die kwaliteit vind ik net iets beter. De bruine laarsjes vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die hoge laarzen en groene puma's zijn super tof<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Puma's heb ik in het grijs :D De andere schoenen zien er ook mooi uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Love schoenen, wie niet hè?! ik wist het niet dat Puma ook bij de van Haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De nude kleurige hakken zijn leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk gedaan! Ik wist echt niet dat de van haren zo'n leuke schoenen verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik stap de van haren vrijwel nooit binnen, maar misschien moet ik in de toekomst toch maar even binnen stappen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!