Vannacht telde we af naar een nieuwjaar. 2017 is het alweer. Ik kan het bijna niet geloven wat is de tijd snel gegaan. Op het moment dat ik dit schrijf is het nog 2016, namelijk op oudjaarsavond. Ik wilde eigenlijk helemaal geen artikel schrijven als afsluiting van 2016, maar ik kan het niet zomaar voorbij laten gaan, hihi. Dus in dit artikel blik ik nog in het kort terug op het afgelopen jaar, en kijk met een frisse blik naar 2017.

2 0 1 6
Een jaar met vallen en opstaan. Al met al vond ik het geen heel erg stom jaar, ik maakte veel dingen mee, zowel fijne en leuke dingen als nare en wat mindere dingen. Toch ben ik enorm dankbaar voor dit jaar. Ik heb super leuke dingen gedaan, enorm hard kunnen lachen en af en toe een mindere periode is heel erg naar, maar maakt me zeker niet minder blij. Als ik terug kijk op dit jaar, is het een jaar waarin ik ontzettend gegroeid ben. Vooral op bloggebied. Ik werkte dit jaar met meer dan 50(!) verschillende webshops samen. Ik kan dus wel zeggen dat ik veel producten heb getest, haha. Niet normaal, maar ik vond het super leuk om te doen. Ik ben zo dankbaar en trots op wat ik het afgelopen jaar heb bereikt met mijn blog. Ik plaatste mijn 400ste artikel online, hield wat winacties (waarvan er eentje nog loopt), maakte wat outfitposts en plaatste vooral heel veel reviews online.  Ik kocht mijn eerste spiegelreflexcamera, nog geen twee weken geleden. Dus in de aankomende maanden verwacht ik alleen maar meer groei in de kwaliteit van mijn blog. De afgelopen maand is er iedere werkdag een blogartikel online gekomen, in januari doen we het allemaal wat rustiger aan. Maar je kunt zeker wel 2/4 artikelen in de week verwachten!

2 0 1 7 
Het is nog maar de vraag hoe die gaat lopen maar ik kijk er enorm naar uit. In dit jaar hoop ik mijn diploma te halen, aan een nieuwe opleiding te starten, een baantje te vinden en natuurlijk nog meer te bloggen. Ik ben heel erg benieuwd naar wat de toekomst mij gaat brengen. Maar ik hoop dat 2017 een goed jaar gaat zijn. Het gaat enorm druk worden en niet iedere dag zou een feestje gaan worden, door al dat leren voor mijn examens kunnen de dagen enorm saai en gestrest worden maar ik hoop dat ik het allemaal overleef en er snel van af kom, ik hoop zo dat ik ga slagen voor mijn examens! Heb allemaal top cijfers waar ik natuurlijk super blij mee ben, maar ik hoop de motivatie te blijven houden. Het is allemaal zo saai, haha. Tijdens een examenperiode lijkt het alsof je totaal geen sociaal leven meer hebt en je strest hem vol. Maar ik ben al bijna op de helft! Keeping strong. Daarnaast staan er al hele leuke samenwerkingen gepland, zo ga ik flink wat producten testen (o.a een heel erg tof pakket met Amerikaans snoep), en mag ik zelfs een dagje naar de spa. Hoe tof? Ik heb vrijkaartjes gekregen en ik hoop dat het een hele fijne dag gaat worden. En dat allemaal dankzij mijn blog, ik ben zo dankbaar en kijk er erg naar uit! 

Voor nu geniet ik nog even van mijn vakantie. Maar over een week ga ik weer hard aan de slag. Helemaal geen zin om weer naar school te gaan, bleeh. Maar wat moet dat moet. Hebben jullie nog vakantie? Of gaan jullie morgen weer aan het werk? Anyways, ik wens jullie allemaal een geweldig 2017 toe!