Polette 'Hardin Black'.

zondag 15 januari 2017

Geïnspireerd op het welbekende 'Clubmaster' zonnebril-model bestelde ik een prachtige bril bij Polette. Inmiddels alweer mijn achtste bril uit mijn stash. Ondanks het alwéér een bril is die ik aan mijn stash toevoeg, is het een totaal ander montuur dan de brillen die ik al had. Een goede, nieuwe aanwinst dus! Ik ben er heel erg blij mee en het is een prachtige bril. In dit artikel vertel ik over mijn nieuwe polette-baby, laat ik hem zien en geef ik jullie ook nog wat tips om online brillen te shoppen.

T i p s  b i j   h e t   o n l i n e   b e s t e l l e n
Naast de Polette Store kun je gemakkelijk online bestellen. Online een bril bestellen is best wel tricky, je weet namelijk niet of het je staat en of het past. Daarom zij de volgende tips wel handig. Met deze tips kun je moeiteloos jou Polette liefde vinden, tussen de +1000 monturen.Vind je het toch nog een beetje eng om online te bestellen? Sinds een tijdje heeft Polette ook een winkel in Amsterdam aan de Kinkerstraat. Hier kun je je ogen op laten meten en de allerlaatste monturen passen.

 • Zorg voor je volledige sterkte, dus ook de afstand van je pupillen, de as etc. Deze gegevens kun je invullen bij mijn oogmetingen onder je account. Op deze manier hoef je hem slechts één keer in te vullen en kun je hem met gemak terug vinden!
 • Meet de maat van je huidige bril (als je die al hebt). Bekijk de breedte van het montuur dat goed zit, de breedte van je glas en de maat van de neusbrug. Zo weet je precies of een model wel of niet gaat passen. Zoals je kunt zien wordt bij Polette duidelijk aangegeven wat de maten zijn van de bril die je op dat moment aan het bekijken bent. Vergelijk dit met je huidige montuur en je weet zeker dat je goed zit! 
 • Probeer de bril eerst even met virtueel passen. Ondanks dat je hem dan niet echt op je hoofd hebt kun je wel kijken of het model wat voor je is. Ook al heb je dan nog geen super duidelijk beeld van de brillen, vaak zie je naast het virtueel passen ook foto's op de website van modellen die de brillen op hebben. Heb je een leuke bril op het oog maar kun je op de site geen foto's vinden? Google dan zeker even de bril, de kans is groot dat bloggers/youtubers er wat over geschreven/laten zien hebben.
I n f o r m a  t i e    o v e r ;
Vervaardigd van metaal en voorzien van goudkleurige accenten is Hardin Black een klassieke bril. Een retro montuur met uitgesproken, clubmaster vormen. Onmiskenbaar chic vallen we als een blok voor de subtiele zilverkleurige details. Elegant en licht van gewicht!

Het is een hele mooie bril. De bril zelf doet mij een beetje door de tijd heen reizen. Het model is wat ouderwets, maar op dit moment ook helemaal hip & trendy. Naast de zwarte kleur is deze bril ook nog in andere kleuren verkrijgbaar, een bruine tint én een schildpaddenschild print. De bruine variant vond ik er ook echt prachtig uitzien en zou waarschijnlijk ook wel heel erg leuk matchen bij mijn blonde haar. Maar black is my happy color. En zwart past daarnaast nog eens overal bij dus ik ben heel erg blij met deze bril. 

De bril zit heerlijk op mijn neus, de neuspootjes zitten erg goed en fijn. Geen gedoe met afzakken enz. Hij past precies bij mijn hoofd, maar mocht een bril je te klein of te groot is kan je dat zelf makkelijk fixen met een föhn. Kun je altijd snel zelf doen, dus een tip voor mensen die een bril hebben die niet goed zitten. Je kunt er zelf wat aan doen! Gelukkig hoefde ik niet aan de gang te gaan met mij föhn, het is dat het geen kleding is, maar anders had ik gezegd dat hij zit als gegoten. ;)


Ik ben bij elke bril weer super verrast en erg tevreden over Polette. Het bestellen gaat altijd soepel, levering is snel, de brillen zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk! Ben je net als ik opzoek naar wat afwisseling in je brillen collectie, verschillende brillen om te matchen met je outfits? Dan zou ik zeker aanraden om bij Polette te bestellen, heel budgetproof en een geweldig groot assortiment.


De bril Hardin Black is te koop in de store van Polette en online, en kost €19,99 exclusief glazen op sterkte.

*Ontvangen ter review

Liefs,

6 opmerkingen

 1. Dit is een mooie bril weer! Sowieso ben ik van plan eens iets te gaan bestellen bij Polette! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt een onwijs mooi montuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe bril! En wat een uitgebreide brillencollectie heb je, ik heb er maar eentje haha. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf dat je weer een bril van Polette hebt mogen ontvangen! Ze hebben altijd heel mooie monturen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!