News: Etos lanceert nieuwe zeepproducten.

zondag 22 januari 2017

Zeep saai? Niet als je de nieuwe zepen van Etos ontdekt! Ik ontving een super tof persbericht in mijn mailbox van Etos! Het afgelopen jaar heeft Etos echt prachtige lijnen uitgebracht, parfums, verzorgingsproducten en dus nu ook een zeeplijn. Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked…

Hoe fijn als je handen én lekker ruiken én fris en schoon aanvoelen. Etos biedt nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met keuze uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft ook aan de gevoelige huid gedacht door tevens een ultra sensitive variant in de lijn op te nemen. Allemaal wederom met de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent.


B l o k z e e p
Heerlijk geurend, handgemaakt zeepblok bestaande uit 80% olijfolie voor extra zachte en verzorgde handen. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Lavendel (verrijkt met lavendelbloesem), Flower (verrijkt met calendula) en Olive (met Dode Zee zout). 150 gram €3.49.


H a n d  s o a p  
Dagelijks je handen reinigen en verzorgen wordt een feestje met de nieuwe producten uit het Etos zeepassortiment. Met keuze uit diverse varianten en geuren – variërend van lekker zoet tot bloemig en fris – is er voor iedereen wel een favoriet! Diverse geuren 300 ml €1.49

H y g i e n e   g e l
Een desinfecterende reinigingsgel met antibacteriële werking waarbij geen water nodig is. Ideaal voor onderweg of op vakantie! Ook verkrijgbaar in miniverpakking. 50 ml €0.99 300 ml €2.99.


Ik vind de zepen er echt super goed uitzien en ben erg benieuwd naar de geuren. Het klinkt allemaal erg goed uit, lekkere geurcombinaties en dat voor super fijne prijsjes. Aankomende week heb ik een examenweek dus ik weet nog niet precies hoeveel artikelen er online gaan komen, maar ik doe mijn best!

Alle nieuwe zeepproducten zijn vanaf 28 november 2016 verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Liefs,

6 opmerkingen

 1. Prachtige producten heeft Etos tegenwoordig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel nieuwsgierig geworden, al duurt november nog wel lang haha. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was afgelopen november maar heb het persbericht deze week ontvangen. Beetje raar dus, maar ze zijn dus al een poosje te koop! Ik zet er even het jaartal achter. ;)

   Verwijderen
 3. Etos is zo goed bezig! Ze zien er alleen al super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de Lotus en Waterlily vanmiddag gekocht, die is super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!