Elf flawless finish Foundation review.

maandag 30 januari 2017

Weer een beauty review voor jullie! Ik heb de afgelopen paar weken een foundation intensief getest en zit klaar om jullie mijn mening over dit product te geven. Het is nog al wat, een foundation die een flawless finish claimt te geven. In deze tijd is flawless het nieuwe natural. Eyebrows on fleek, flawless face. You get it? Dit moest ik natuurlijk testen en reviewen voor jullie. In dit artikel review ik de ELF Flawless Finish Foundation. :)

Een product die ik dus al een tijdje gebruik, en waardoor ik dus ook een goede en duidelijke mening kan geven. Deze foundation met SPF is namelijk hartstikke fijn en natuurlijk ook lekker budget! Verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. van een aantal hele lichte kleuren tot een midden-bruine kleur. Ik weet dus niet of de echte donkere huidjes bij deze foundation hun hart kunnen ophalen. Maar ELF verkoopt ook nog andere foundations, waarvan sommige echt goed licht en goed donker zijn. Ik heb de kleur porcelain ontvangen!

Eyes lips face says:
''  Voor een finish zonder oneffenheden kies voor de zijdeachtige e.l.f. Foundation. De formule is zonder olieen geeft een mooie half matte finish. De huid glanst de hele dag door. Deze foundation bevat SPF-15 om je huid tegen zonbeschadiging te beschermen. ''

Ingrediënten
Octyl Salicylate 2%, Titanium Dioxide 5.5% INACTIVE INGREDIENTS: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Isododecane, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Polymethyl Methacrylate, Sorbitan Sesquiisostearate, Butylene Glycol, Talc, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Glycerin, Phenoxyethanol, Synthetic Beeswax, Potassium Sorbate, Propylene Carbonate, Boron Nitride, Barium Sulfate, Caprylyl Glycol May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

De substantie zit tussen dun en dik in. Het is een prettige substantie. Dekt onwijs goed, maar niet viezig of té dekkend waardoor je er onwijs cakey uit ziet. Precies de substantie die ik zoek bij een foundation! Als je het mij vraagt is dit zeker de foundation die je huid een flawless finish geeft.

Daarnaast ziet de verpakking er ook pretty uit, het is een mooie verpakking, mat glas. Het is een onwijze budget foundation, maar het ziet er zeker niet cheap uit. Ook heeft de flacon een handig pompsysteem, waarmee je gemakkelijk je hoeveelheid kunt doseren. Helemaal dikke prima dus!

Mijn Mening
En dan nu de grote vraag, is het een fijne foundation en doet het wat hij beloofd? Jazekers! Ik ben super tevreden over deze foundation. Dekt goed, blijft goed zitten (ik gebruik altijd wel een primer onder de foundation), geeft geen cakey effect en geeft je huid een frisse en 'flawless' look. Het is een van de fijnere foundations die ik in de afgelopen tijd testte. Vooral dat de kleur zo licht is vind ik echt onwijs fijn. Perfect voor mijn winterse bleekscheet huidje! Deze foundation is goed voor mijn gecombineerde huid, accentueert velletjes niet, maar zorgt er ook niet voor dat ik enorm begin te glimmen. I found my face-babe! Deze blijf ik zeker door gebruiken tot dat hij op is, en dan ben ik zelfs van plan om een nieuwe te kopen. Dus dat zegt wel wat!

De Flawless finish foundation is te koop bij de webshop van Eyes Lips Face & kost €8,00

*Ontvangen ter review

Volg jij mij al op Instagram & Bloglovin?
Liefs,

2 opmerkingen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!