Hunkemöller badjassen najaarscollectie 2016.

vrijdag 14 oktober 2016

Hunkemöller, de lingeriewinkel die iedereen wel kent. Ik ben echt dol op de items die ze verkopen, want er hangt altijd wel wat moois! Hunkemoller verkoopt echt prachtige swimwear en lingerie. In dit artikel laat ik jullie een aantal badjassen van de najaarscollectie, het wordt weer kouder, een warme (& sexy!) badjas kan niet ontbreken. Ik ben echt dol op de herfst, het seizoen waarin je helemaal los kunt gaan met het kopen van winterkleding. Want ja, ik ben dol op winterkleding! Comfy sokken, dikke truien, oversized jassen, mooie laarsjes. Ik ben gek op de herfst.

Hunkemöller verkoopt naast de lingeriecollecties ook hele leuke pyjama's, badjassen, sokken en sloffen

K i m o n o ' s

Wees de ster van de nacht in deze sexy kimono van de Private collectie. De kimono is volledig uitgevoerd in semi-transparant kant. Een zwarte, sexy kimono met kant. In de maten; xs/s - m/l - xl/xxl. Wil je deze kopen? Wees er snel bij, het is een limited edition! Dit kan al je perfecte kanten setje voor kerst zijn. ;)

• Over de billen
• Wikkel sluiting
• Wijd uit lopende mouwen
• Semi-transparant
• Kant
• Limited edition
• Lange mouwen

Deze sensuele kimono maakt jouw nachtoutfit compleet! De kimono heeft een satijnen look & feel. Afgewerkt met hoogwaardig kant aan de onderzijde. Een beetje kant, wel heel sexy maar niet te onthullend, het is wat warmer dan de bovenstaande kimono. Toch nog wat te koud? Hieronder komen allemaal nog de echte, warme badjassen.

• Tot boven de knie
• Wikkel sluiting
• Wijd uit lopende mouwen
• Brede kraag

Deze sensuele kimono is dé perfecte toevoeging aan jouw garderobe! Deze kimono heeft een satijnen-look en heeft wijde mouwen. Met een wikkelsluiting. Ook weer een heerlijk stofje, satijnen stofjes vind ik altijd perfecte stofjes voor kimono's. Voelt altijd zo lekker aan en de kwaliteit is ook nog eens top!

• Tot boven de knie
• Wikkel sluiting
• Wijd uit lopende mouwen


B a d j a s s e n


Een ding is zeker, met deze heerlijk zittende badjas krijg je het niet snel koud. De binnenzijde is uitgevoerd met zacht fleece waardoor hij lekker op de huid aanvoelt. Ik heb deze laatst in de Hunkemöller gezien en aangeraakt, en omg wat is 'tie heerlijk zacht! Echt een heerlijk stofje.

• Strik sluiting
• Tot boven de knie
• Kraag
• Print
• Lange mouwen

Deze fleece robe is de definitie van warm en fuzzy! Deze badjas van fleece is perfect voor dagen binnenhuis, na het douchen of tijdens een bezoekje aan de sauna. Echt een top badjas voor in de winter, lekker warm en deze badjas heeft lange mouwen. Ideaal!

• Echte strik sluiting
• Tot onder de knie
• Kraag
• Lange mouwen


 S w e a t  C a b l e - €39,99
Draag deze heerlijk zittende badjas op een zondag avond. De binnenzijde is gedeeltelijk uitgevoerd met zacht fleece waardoor hij lekker op de huid aanvoelt. Met een handige Capuchon zodat je je oortjes lekker warm kunt houden. ;)

• Echte strik sluiting
• Steekzakken voorkant
• Over de billen
• Wikkel sluiting
• Capuchon
• Lange mouwen
• Reliëf

J e r s e y - €37,99
Fijne badjas uitgevoerd in een soepele stretchstof. Deze badjas heeft twee zakken aan de voorzijde en een striksluiting. In een grijsachtige kleur. met streepjes in de stof. Dit is mijn persoonlijke favoriet!

• Steekzakken zijkant
• Over de billen
• Wikkel sluiting
• Wijd uit lopende mouwen

The Diva wears hearts! Luchtige badjas met een leuke print. Uitgevoerd met zakken en een striksluiting in de taille. Een super leuke, vrolijke badjas met hartjes print. 

• Echte strik sluiting
• Over de billen
• Print
• Lange mouwen


Ik ben zwaar onder de indruk! Hele leuke kimono's en badjassen! Leuke printjes, stofjes en dat voor hele leuke prijsjes. Mocht je nog een badjas zoeken, ik raad je zeker aan om eens bij de Hunkemöller te gaan kijken! Er zijn een aantal die ik echt super leuk vind, en ze zijn zoo lekker zacht. Be ready for Winter! 

Heb jij al een badjas?
*artikel in samenwerking met Hunkemöller
Liefs,

42 opmerkingen

 1. Neee wat doe je me aan!? Ik wil voorlopig even niks meer kopen, maar die eerste Kimono is echt prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, sorry. ;) Ik vind hem ook super mooi. Liefs,

   Verwijderen
 2. Ik vind die tweede heel mooi! Maar het liefst draag ik lekker die fleece badjassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste badjas lijkt mij heerlijk zitten! En een kimono voor de zomer, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik houd van badjassen. (Ik zit nu in mijn zebra badjas - met gezichtje & oortjes - jouw artikel te lezen) Haha heerlijk! En een kimono is altijd goed! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, oh heerlijk. Geniet van je avond als zebra. ;)

   Verwijderen
 5. Wat zijn ze toch allemaal erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb onlangs al een dikke badjas gescoord, i love it!! Nu wil ik een kimono hebben! Vooral de 1e vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij is het juist andersom haha, kimono heb ik al en badjas nog niet. Anyways, je kunt nooit genoeg badjassen/kimono's hebben.

   Verwijderen
 7. Ik heb nog geen badjas, maar mijn ervaring van vroeger is dat als ik er een heb dat ik 'm niet zovaak aan heb. Al hoewel jij me toch weer een beetje hebt overtuigd om er misschien toch een te kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, hopelijk overtuig ik je genoeg, eenn badjas is namelijk echt een musthave voor de herfst/winter. Heerlijk warm!

   Verwijderen
 8. Ik hou van basjassen :-). Deze zijn wel mooi! Geef mij de warmste maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die tweede is echt PRACHTIG! Wauw. Ik ben ook nog op zoek naar eentje dus snel naar Hunkemöller lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Go girl! Laat het me weten als je hem hebt kunnen scoren. :)

   Verwijderen
 10. Oh hele mooie zitten er tussen! Sommige zien er ook lekker warm uit, voor in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die eerste drie zwarte vind ik wel heel mooi hoor! Wauw. Al vind ik die dikke grijze wel praktischer, maar voor de looks zou ik zeker zo'n zwarte kopen haha. Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Afwegingen maken. Vind zowel de kimono's als de badjassen leuk om te zien hoor. ;D

   Verwijderen
 12. Die eerste drie zwarte vind ik wel heel mooi hoor! Wauw. Al vind ik die dikke grijze wel praktischer, maar voor de looks zou ik zeker zo'n zwarte kopen haha. Mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik draag echt nooit een badjas, ik heb er zelfs nooit een gehad. Maar ik vind die dunne wel super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag er alleen een als ik uit de douche kom. :)

   Verwijderen
 14. Ik ben helemaal niet van de badjassen maar ik vind de sweat cable wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zijn ze mooi! Vooral die allereerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kom eigenlijk zelden nog bij Hunkemoller, vind ze vaak net wat te duur. Badjassen draag ik sowieso niet, al zijn ze wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is inderdaad wel iets prijziger. Maar vind het wel altijd hele mooie dingen.

   Verwijderen
 17. Wauwie, de eerste 2 zijn echt heel mooi. En de Sweat Cable lijkt me heerlijk haha. Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg mooie badjassen en kimono's! Ik vind de sweat cable het leukst, en heeft een beetje een fashionable look.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wauw, ik zie dat je mijn liefde voor kimono's deelt idd! Maar nog veeeeeel beter (minder op straat maar ok) : de badjas! zoo lekker warm! Vind die witte ook echt super nice ! XOXO, daphny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ga voor de lange witte. Die zwarte zijn mij te sexy!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De laatste jaren zijn ze echt met alles vooruit gegaan, leuke spullen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!